Mand tabte hovedet i Føtex: Kort efter tog optrinnet en uventet drejning

Foto: Shutterstock
Det var eftermiddag, da situationen fandt sted.

Mest læste i dag

Føtex dannede for et par måneder tilbage ramme om en besynderlig episode.

Det er ingen hemmelighed, at medarbejderne i de danske dagligvarebutikker af og til er vidne til lidt af hvert.

Det kan enten være gode episoder, der sætter et smil på medarbejdernes læber, men af og til udsættes de også for bedrageri, tyveri eller direkte voldsomme episoder.

En butikstyv fik sig noget af en overraskelse, da han forsøgte at stjæle fem oksemørbrad fra Føtex i Stationscentret i Roskilde.

Den ubudne gæst blev hurtigt afsløret af en opmærksom medarbejder, da han forlod kasselinjen uden at betale for varerne.

Det skriver Sjællandske Nyheder.

Situationen udviklede sig dramatisk, da tyven reagerede aggressivt over for butikkens personale, hvilket nødvendiggjorde en indkaldelse af politiet.

En politipatrulje blev tilkaldt, men ved deres ankomst var den 28-årige mand fra København, som blev mistænkt for tyveri, blevet mere samarbejdsvillig.

Tyven blev sigtet for en uretmæssig anskaffelse af oksemørbrad til en værdi af 1445 kroner, men butikken fik sine varer returneret, og derfor blev der ikke rejst erstatningskrav.

Efter den formelle procedure fik den sigtede lov til at forlade stedet, men han kan forvente at høre mere om sin sag på et senere tidspunkt.

Episoden påminder alle om det vigtige arbejde, butikspersonalet udfører for at beskytte virksomhedens ejendom og opretholde en følelse af tryghed for kunderne.

Anbefalet til dig