Mand tilbød 11-årig pige slik foran Rema 1000: Nu har rystende sandhed set dagens lys

Foto: Google Street View
Foto: Google Street View
Det lykkedes ikke for den ældre mand at lokke den 11-årige pige med ind i sin bil.

Mest læste i dag

Forleden dag udspillede en uhyggelig episode sig foran en Rema 1000-butik, hvor en ukendt person forsøgte at lokke et barn med slik.

Den klassiske måde at tiltrække børn på har længe været kendt, men det, der kom for dagen efter denne skræmmende hændelse, har kastet nyt lys over problemet.

En dybere undersøgelse har afsløret noget endnu mere rystende, der rejser bekymrende spørgsmål om børns sikkerhed og de metoder, der anvendes af potentielle bortførere.

En anmeldelse tirsdag eftermiddag fra Assens-området har sat Fyns Politi i gang med en efterforskning, der involverer en bekymrende hændelse, hvor en 11-årig pige blev henvendt af en ældre mand, der tilbød hende slik fra sin bil.

Hændelsen fandt sted ved Rema 1000 i Haarby, og vagtchef ved Fyns Politi, Kenneth Taanquist, melder ud, at der i forbindelse med sagen nævnes en grå stationcar.

På '5683 Haarby', som er en lokal Facebook-gruppe, antyder et opslag, at dette ikke nødvendigvis er en isoleret hændelse. Et individ deler sin bekymring med ordene:

"Min niece oplevede nøjagtigt det samme i går."

Flere kommentarer i tråden rapporterer ligeledes om lignende hændelser i de seneste dage, hvor en ældre mand har opsøgt mindreårige piger.

Vagtchef Kenneth Taanquist kan dog ikke bekræfte, om der er indgivet flere anmeldelser ud over den ene.

"Der kan dog være sager, som vi endnu ikke har fået kendskab til. Har man oplevet noget lignende, opfordrer jeg til at kontakte politiet," udtaler han.

Anbefalet til dig