Mand vågner op og finder Boris Johnson på udkig efter stoffer i sit hjem

Af: Naja Radik

|

01/09/2022

Nyheder
Foto: TikTok
Foto: TikTok
En mand fortæller, at han troede at han drømte, da han vågnede klokken 6 om morgenen, for at finde Boris Johnson i sit hjem, omgivet af politiet.

Lige nu læser andre også

Han spurgte:

“Bro, hvordan fuck blev jeg plyndret og så er Boris Johnson der?” 

Optagelser af mødet dukkede op, da premiereministeren onsdag deltog i en politirazzia med special betjente nær Lewisham, i det sydlige London. 

I en video, der er lagt ud på Snapchat, spørger manden, der holder telefonen: 

“Wagwan Boris?”

Den smilende konservative leder, der er iført beskyttelsesvest, svarer: 

“Godmorgen, hvordan har du det?” 

I en separat video, sagde manden der filmede, at han følte at han var med i en film.

“Det er faktisk vanvittigt. Jeg så Boris Johnson i mit ansigt,” tilføjede han. 

“Ved du hvor fuld jeg var i går aftes? Jeg føler mig som en galning.” 

“Jeg vågnede op til en razzia klokken 6 om morgenen og Boris Johnson lige i mit ansigt. Bro, hvordan fuck blev jeg plyndret, og Boris Johnson, er der?” 

Den afgående premierminister refererede senere til morgenens begivenheder og sagde: 

“Jeg kan fortælle dig, hvor vigtigt overraskelsesmomentet er.” 

Han tilføjede: 

“Herren blev pludselig overrasket over, at se mig ved fodenden af sin seng klokken 5.30 om morgenen, han virkede faktisk bemærkelsesværdigt tilfreds.” 

Metropolitan Police oplyser, at de har foretaget en anholdelse i forbindelse med yderligere undersøgelser efter aktionen. 

En mand i tyverne blev anholdt på en anden adresse, i York Hill, Lambeth, mistænkt for at levere klasse A-stoffer.

Det sker, mens Johnson tager på afskedsturné rundt i Storbritannien, efter at være blevet smidt ud af Downing Street af sit eget parti.

Den britiske politiker bruger sin sidste uge i nummer 10, til at fremhæve sine succeser i løbet af sine tre år i embedet.

Hans tur ud i hovedstaden fulgte en Telegraph rapport, der sagde, at politiet bliver bedt om at fokusere på det grundlæggende i politiet af indenrigsminister Priti Patel.

En rapport fra tænketanken Policy Exchange hævder, at offentligheden føler, at officerer bliver distraheret af såkaldte “woke” årsager. 

Johnson dukkede op for at forsvare betjente i dag og bemærkede, at klasse B-stoffer, tilbehør og en formodet narkotika-linje-telefon, blev fundet i nogle ejendomme på razziaen. 

“Jamen, jeg har lige set dem. Jeg siger dig hvad, jeg har lige set en flok politibetjente, der vækkede en hel del narkohandlere i morges, og de vækkede dem længe før de forventede at få deres morgenmad,” sagde han.

“De vækkede dem med arrestordrer og de vækkede dem med nyheden om, at de var anholdt for at have forårsaget elendighed i Londons samfund. 

“Og det er det, jeg vil have politiet til at gøre, det er det, Priti vil have dem til at gøre. Jeg takker dem for det, de gør. De gør et helt fantastisk stykke arbejde.” Det skriver Metro.

Anbefalet til dig