Mand vandt 7 millioner i Lotto: Troede ikke sine egne øjne

Af: Thea Andersen

|

14/12/2022

Foto: Danske Spil
Foto: Danske Spil
En mand fra Nordsjælland vandt for nylig syv millioner kroner i Lotto – men han har stadig lidt svært ved at tro på det. Først da forskuddet på 200.000 kroner gik ind på kontoen, kunne han for alvor juble.

Mest læste i dag

Hvis en fodboldspiller er på grænsen til offside, når han scorer et flot mål, så må han ofte lige vente et øjeblik med at juble helt vildt, til VAR-dommeren har kigget målet igennem.

Det var nogenlunde den samme afventende følelse, som en midaldrende mand fra Nordsjælland vågnede op til en søndag morgen, skriver Danske Spil i en pressemeddelelse.

”Man vågner og tjekker lige, om der er nyheder, og så var der en mail… og den mail, kommer jeg ALDRIG til at slette. Der stod, at Lotto-drømmen var gået i opfyldelse. Jeg tænkte først, at det var en reklame eller noget, men jeg åbnede den og så står der ’Tillykke’, mit navn og så står der 7.000.000 nedenunder. Og så er det som om, alt blodet forsvinder fra øverste etage! Man ved ikke helt, hvordan man skal forholde sig,” fortæller manden og fortsætter:

”Min hustru kigger på mig og siger ’Hvad er der sket? Er der noget galt?’ Jeg får fremstammet, at vi vist har vundet syv millioner i Lotto… og så kigger vi på hinanden lidt perplekst. Det går ikke op for os, hvad der er sket! Man får så mange af de her mails. Man er i tvivl, man tjekker og dobbelttjekker,” forklarer manden, som først for alvor turde tro på sit held, da han fik et forskud på 200.000 kroner ind på sin konto.

Stadig uvirkeligt

”Der er kommet et forskud på 200.000, og det var en stor glæde, men også meget afstemt, for det er stadigvæk en uvirkelig oplevelse. Det er som en mål, der lige skal igennem VAR-dommeren først. Det er vel stadigvæk lidt, sådan det føles,” siger han.

Manden er stadig ikke helt afklaret med, hvad pengene skal gå til, men han har taget en god snak med Danske Spils millionærrådgiver, og der er både snakket om investeringer, afdrag på lån, og måske også en pensionsalder, der er skruet lidt nedad.

”Syv millioner giver en tryghed og en frihed og en helt unik mulighed for at købe noget tid i fremtiden. Det er det, jeg synes er helt fantastisk for os,” siger manden.

Læs mere om Lotto via dette link.

Anbefalet til dig