Mand vinder 400.000 kroner, da yndlingsholdet taber: Det han vil have, har han stadig ikke råd til

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
En mand vinder 400.000 kroner på et skrabelod, men alligevel har han ikke råd til...

Mest læste i dag

Det er ikke altid let at være fodboldfan, og der kan godt være langt mellem sejrene og de muntre øjeblikke. Det gælder også for folk, der holder med den fynske fodboldstolthed OB.

Men så kan man jo gribe til andre former for underholdning, ligesom en fynbo gjorde for nyligt, da OB havde en mindre heldig dag mod Brøndby.

”Det var søndag eftermiddag for et par uger siden. Jeg sad og så en Superligakamp. OB mod Brøndby. Der, hvor ’striwerne’ kom bagud med 0-2, inden der var gået 10 minutter. De spillede rannok ik’ ret godt,” fortæller en midaldrende mand fra det fynske – på syngende fynsk, selvfølgelig.

Det skriver Danske Spil A/S i en pressemeddelelse.

Han fortæller videre, at han for at få noget andet at kigge på, loggede ind på Danske Spils app på mobilen og købte et online-skrabelod, og så flyttede fokus sig fra OB’s ikke helt så gode form. Han valgte at prøve det Quick-spil, der hedder 'Guldåren', og det viste sig at være en fin idé. 

”Først kom der alle de her lanterner, så stod der ’bonuspil’, og så kunne jeg godt se, at der var frygteligt mange af de der lyserøde diamanter oveni hinanden, og så begyndte det ellers at tælle op på skærmen med hvor mange penge, jeg havde vundet,” fortæller manden, som næsten ikke kunne tro sit eget held, da tælleren først stoppede på 400.040 kroner.

”Jeg sagde til min kone, at jeg lige havde vundet 400.000 kroner, men det troede hun ikke på, men så kunne vi jo se oppe i hjørnet af skærmen, at det var rigtigt! Så flyttede jeg 395.000 kroner over på min bankkonto, og så kunne jeg jo se, at den var god nok!” fortæller manden med et stort grin. Han kan stadig ikke lade være med at grine, når han tænker på oplevelsen:

”Jamen, man kan jo næsten ikke andet, jo! Hahaha. Man bliver altså helt varm og glad indeni, når man sådan vinder 400.000 kroner. Det er fantastisk,” fortæller han – og indrømmer med et stort smil, at det ikke altid er en lige så varm og glad følelse, han får, når han som fan følger sit hold i Superligaen.

”Nej, jeg holder jo stadigvæk med OB, hehe. Man bliver jo af og til skuffet, selvom det da var lidt opløftende at se dem mod AGF,” siger han og fortsætter:

”Jeg går endnu og tænker over, hvad jeg skal bruge pengene til. Hvis man nu kunne købe en god spiller til OB… men de gode spillere får jo så høje lønninger, så der ville pengene hurtigt være væk…” spekulerer han.

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Ville ikke være med: Dette nægtede Puk Elgård at gøre i Go' Morgen Danmark I syv år var Puk Elgård vært på Go' Morgen Danmark - og undervejs var det særligt én udfordring, som hun svarede klart nej til.

Anbefalet til dig