Manden med leen vil skræmme folk fra at forsamles

Nyheder
foto: Daniel Uhlfelder
En Amerikansk advokat har fået den idé at iklæde sig et manden med leen-kostume, for at skræmme folk til at holde afstand.

Mest læste i dag

En advokat, der fik national opmærksomhed som talsmand mod privatisering af Florida-strande, arbejder nu med at holde de samme strande lukkede under coronavirus-pandemien

Det skriver NBCnews.com

Alt for tidligt at åbne op

Hans plan er at bære et manden med leen-kostume og advare strandfolk om nødvendigheden af ​​social distancering.

"Jeg følte, at der var behov for noget, der skulle gøres, fordi de bevæger sig meget hurtigt for at åbne strande for tidligt," sagde Daniel Uhlfelder til NBC News.

 "At bære et manden med leen-kostume virker som en god måde at sende et signal om, at dette er for hurtigt, og at vi er nødt til at tænke seriøst, før vi tager det skridt."

Uhlfelder har brugt de seneste uger på at kæmpe for at lukke Floridas strande, og manden med leen-kostumet, som han begynder at bære til stranden den 1. maj, er kun den mest iøjnefaldende af denne indsats.

Daniel Uhlfelder har lavet et opslag på twitter hvor han skriver:  

"Mange af jer har spurgt, om jeg er villig til at rejse rundt i Florida iført Grim Reaper påklædning til strande og andre områder i staten, der åbner for tidligt. Svaret er absolut ja. Fra og med 1. maj vil vi besøge strande her i Florida. Del venligst og spred ordet." 

Her deler han også et billede: 

 

foto: Daniel Uhlfelder

 

Forsøger at være kreativ

Sidste måned sagsøgte den kreative advokat Floridas guvernør Ron DeSantis, fordi Uhlfelder håbede på at få et påbud om en statslig lukning af strande. Advokaten opfordrede derudover guvernøren til at udstede en bliv-hjemme-ordre.

DeSantis pålagde en 30-dages bliv-hjemme-ordre tidligere denne måned, men han gav et grønt lys for at genåbne strande fredag, samme dag som staten rapporterede sit højeste antal nye coronavirus-tilfælde.

"Jeg prøver bare at tage alle skridt for at sikre vores sikkerhed og prøver at blive kreative omkring det," sagde Uhlfelder. ”Jeg har sagsøgt guvernøren. Vi er i retten med ham. Det ser ud til, at de skynder sig at gøre dette, og det er bare for tidligt.”

Har afprøvet andre kostumer

Uhlfelder har allerede haft noget af en prøvekørsel med sin manden med leen-kampagne. Sidste måned rejste han til flere Florida-strande iført et paintball-kostume, mens han forkyndte nødvendigheden af ​​at opretholde social afstand. En kvinde fortalte ham dengang, at han "skræmte folk," sagde han.

"Jeg sagde: 'OK, det er godt.' Hvis folk er bange, vil de gå hjem,” sagde Uhlfelder. "Jeg vil også helst vende tilbage til det normale så hurtigt som muligt, men at åbne vores strande for tidligt er ikke måden at gøre dette på."

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Ville ikke være med: Dette nægtede Puk Elgård at gøre i Go' Morgen Danmark I syv år var Puk Elgård vært på Go' Morgen Danmark - og undervejs var det særligt én udfordring, som hun svarede klart nej til.

Anbefalet til dig