Manden råbte og dirrede så hundene gik i selvsving: Par fra Sorø-egnen vinder millionbeløb

14/06/2022

Thea Andersen

Foto: Danske Spil
Et dansk par fik en nyhed, som for de fleste vil have livsændrende karakter.

Mest læste i dag

Det var en helt almindelig dag, og der var besøg af barnebarnet, som bemærkede, at telefonen blinkede en del, efter at manden havde scannet deres Eurojackpot kupon.

"Nej, man vinder aldrig noget, sagde jeg til ham, men så gik jeg over og kiggede, og blev noget så forskrækket. Jeg troede først, der stod 2300 kroner,” siger manden fra Sorø-egne med stor glæde.

Da det gik op for manden, at der stod 2.359.296 kroner i stedet for 2.300 kroner, steg lydniveauet i hjemmet. Med lidt held i sprøjten kan en lottokupon til 60 kroner altså ende med en milliongevinst.

Det skriver Danske Spil A/S i en pressemeddelelse.

"Det var helt tovligt. Jeg råbte og dirrede, så hundene gik i selvsving. Jeg tror aldrig, min puls har været så høj. Jeg ville have en cigaret, og jeg ryger ikke, haha. Det var helt kanon. Det er de bedste 60 kroner, jeg nogensinde har brugt,” fortæller manden.

Kuponen, der er flere millioner værd, er låst ind i pengeskabet - og parret fra Sorø-egne ved allerede, hvad pengene skal bruges på.

De er enige om, at de først skal være gældfrie, og så gemmer resten af pengene.

”Vi er glade for at blive gældfri, så vi ikke skal afdrage hver måned - så kan man spise ude lidt mere, holde lidt ekstra ferie, og det giver mere frihed, så vi fx kan besøge familien," siger hustruen.

Inden bankkontoen får en ordentlig saltvandsindsprøjtning, er der en enkel drøm, der skal opfyldes.

"Jeg skal have en ny motorcykel, jeg har en ældre model, der har kørt 160.000 km., den har kørt jorden rundt. Jeg kører, lige så snart vejret er til det, og jeg er en gammel mand, så den gamle maskine rasler lige lovlig meget for mig," siger manden.

Blod på tanden

De 2.359.296 kroner har givet manden fra Sorø-egnen blod på tanden - og han er langtfra færdig med at spille lotto.

"Jeg skal jo vinde igen," griner han.

Anbefalet til dig