Mange har det på døren for at holde tyve væk: Her er grunden til at du skal tage det ned med det samme

16/08/2023

Ida Hansson

Foto: Shutterstock
Hvis du har sådan et hængende på din dør eller væg, så skal du læse det her.

Mest læste i dag

At opleve indbrud kan være et økonomisk og mentalt mareridt, men virkeligheden er, at det sker – og ofte i løbet af sommeren.

Når man går ind og ud af huset så meget, betyder det, at du er mere tilbøjelig til at glemme at løse døren, som er en af ​​hovedårsagerne til indbrud.

Det tager ikke lang tid for nogen at løbe ind og stjæle noget, så ideelt set ønsker du at afskrække tyve så meget som muligt. Men der er én ting, der ikke altid er effektiv, og det er et "pas på hunden"-skilt.

Truslen om en farlig hund vil ikke gøre meget for at skræmme en tyv væk - faktisk er det mere sandsynligt, at skiltet lokker dem ind.

Det siger Michael Fraser, der var med i BBC's Beat the Burglar, som for nylig talte om, hvordan du holder dit hjem sikkert mod kriminelle.

Han siger, at et "pas på hunden"-skilt vil få enhver tyve til at se dit hus som "kom bare ind", da det tilsyneladende fortæller hele dit nabolag, at du ikke har et alarmsystem.

Det betyder, at tyvene uden problemer kan luske rundt.

"Du må heller ikke reklamere for din kat - de vil lede efter kattelemmen og prøve at finde en vej ind," tilføjer han.

Et andet tip, som Michael gav for at afskrække tyve, var at følge noget, der kaldes "den ugelange regel", før du tager afsted. Det skriver Daily Record.

Hvis du skal være væk i en uge eller mere, er det værd at give græsset en klipning på forhånd. Michael siger, at en uslået græsplæne lader tyvene vide, at du ikke er hjemme, hvilket gør det nemt at bryde ind.

Og hvis du bare er væk en enkelt dag, men stadig ønsker at holde dit hjem sikkert, så overvej at efterlade en moppe og en spand ude foran, hvor tyvene vil kunne se det.

Hvis tyvene mødes af dette syn, vil det tro at du er hjemme og gør rent.

Anbefalet til dig