Mange har stillet samme spørgsmål til Lene Beier: Nu giver hun svaret

Nyheder
Foto: Mathias Svold/Ritzau Scanpix
Nu får offentligheden svar på det meget stillede spørgsmål.

Lige nu læser andre også

Lene Beier har gennem en længere periode været ret stille - i hvert fald på sine sociale medier.

For præcis en uge siden delte hun dog et længere opslag, hvor hun opdaterede sine mange følgere på, hvordan det står til i hendes liv.

Her løftede den evigt populære TV 2-vært sløret for, at familien havde travlt, men at alt ellers kørte på skinner.

Men alt er ikke helt så rosenrødt, som man måske fik indtrykket af, da man læste hendes opslag.

I en story på Instagram deler hun nemlig hudløst ærlige ord omkring, hvordan det står til, hvilket mange af hendes følgere tilsyneladende har spurgt ind til.

"Jeg kan se på min indbakke, at I trænger til at få en opdatering på det hele," siger Lene Beier.

Alt går langsomt

Lene Beier starter ud med at fortælle, at alting stadig går efter planen. 

Familien har planer om at overtage hotellet den 9. september, og hun lover at dele hotellets placering, navn osv. med det samme, alt er på plads. 

Med et sukkende tonefald fortæller den populære TV 2-vært dog, at alting tager utrolig lang tid og nok længere, end de egentlig havde forestillet sig. 

“Er du ved at være træt af at det er så langhåret skat?”, sådan spørger Lene sin mand Anders, som har svært ved at skjule sin frustration over alt det papirarbejde, som følger med. 

Oveni det hele gør den komplicerede proces det heller ikke nemmere, og Anders ender endda med at sige, at han savner e-Boks og NemID, selvom han aldrig troede, at han skulle sige disse ord. 

Fortryder ikke

Lene Beier fortæller endvidere, at de stadig havde gjort det, hvis de havde vidst, hvor besværligt det hele var, men at de nok havde startet processen noget tidligere. 

På trods af de udfordringer som parret møder i disse dage, så tror de stadig på, at det hele nok skal gå i orden, og at de glæder sig til at dele det hele med danskerne, så snart de kan. 

Anbefalet til dig