Mange kunder befandt sig i Rema 1000-butikken, da deres indkøbstur tog en chokerende drejning

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Indkøbsturen tog en voldsom drejning for de kunder, der var til stede.

Mest læste i dag

En både voldsom og bizar episode udspillede sig onsdag eftermiddag i Rema 1000-butikken, der ligger på Hornebyvej i Hornbæk.

En 35-årig mand havde forsøgt at stjæle et par høretelefoner, men han blev taget på fersk gerning af en 'butiksdetektiv', men det var her situationen tog en voldsom drejning.
Det skriver Helsingør Dagblad.

“Butiksdetektiven tog ham i håndgreb og med ud i baglokalet, men her satte han sig imod, at han skulle tilbageholdes, og han begyndte at skubbe til butiksdetektiven”, udtaler Rashed Rokhzadian, købmand i Rema 1000-butikken.

Politiet ankom kort efter til stedet, hvor der måtte hele fire betjente til at holde den aggressive mand til jorden.

Hvad der startede som et forsøg på et tyveri endte i en alvorlig situation, hvor fire betjente måtte fastholde den 35-årige mand.

Alt dette fandt sted, mens der var masser af kunder i butikken, men købmanden ham selv var ikke på pletten, da episoden fandt sted:

“Jeg var ikke selv til stede, men alle medarbejderne har fået talt ud med ledelsen efterfølgende, og de har det godt. Sådan noget sker over hele landet, og det blev håndteret på den rigtige måde”, siger Rashed Rokhzadian.

Købmanden priser sig taknemmelig for, at butiksdetektiven opdagede tyveriforsøget og kunne gribe ind.

Sigtelsen mod den 35-årige mand lyder på røveri, siger Nordsjællands Politis pressevagt til dagbladet.

Anbefalet til dig