Mange par undgår at have sex på bestemte tidspunkter: Årsagen er yderst mærkværdig

08/08/2022

Naja Radik

Foto: Shutterstock
Håbefulde forældre tager mærkelige beslutninger, når det kommer til at undfange en baby.

Mest læste i dag

Nogle omhyggelige astrologi interesserede undgår sex på bestemte tidspunkter af året for at sikre, at deres babyer ikke fødes med “dårlige” stjernetegn. 

Mens mange kommende forældre fokuserer på ægløsning, optimale undfangelsesperioder eller endda planlægning af deres barns fremtidige institutioner, har andre indrømmet, at de med vilje, prøve at time graviditeterne for at få det bedste stjernetegn og fødselsmåneder for deres børn. 

Nogle forældre er gået på de sociale medier, for at diskutere fordele og ulemper ved, at afholde sig fra sex for at undgå et potentielt dårligt stjernetegn. 

En håbefuld mor loggede, ifølge LADbible, på Reddit for at dele, at hendes mand ikke rigtig var med på ideen. 

Hun skrev: 

“Har nogen prøvet, at planlægge deres fremtidige børns stjernetegn baseret på dit og din partners stjernetegn? Min mand synes, jeg er vanvittig for at ville planlægge vores næste barn efter stjernetegn, men når vi får endnu et barn, kan vi alle passe bedre sammen.” 

En bruger svarede: 

“Min bedste ven vil kun have sex i marts, så hendes fremtidige barn bliver en Sag-Sun, som mig.” 

En anden skrev: 

“Jeg gjorde dette, fordi jeg ikke ville have en Skorpion, så jeg beregnede hvilke måneder jeg skulle prøve, og hvilke jeg skulle undgå.”

En tredje tilføjede:

“Jeg undgår sex omkring februar for helt at undgå en Skorpion. Nu er jeg nødt til at bekymre mig om Skorpionmånen.” 

Andre brugere på det sociale medie påpegede nyttesløsheden af en sådan ting. 

En person skrev: 

“Enhver planlægning fra forældrenes side, er bare en illusion om kontrol, tror jeg, typisk for menneskelige voksne.” 

En anden tilføjede: 

“Jeg vil elske min baby, uanset hvad deres tegn er.” 

En tredje smed en vittighed: 

“Vi får en Fisk! Vent, shit, nu er det Vædderen… Skat, kan du lige knibe sammen i to timer mere?” 

En tredje gik lige ind med en vittighed for at fremhæve ideens dumhed: "Vi får en Fisk! Vent, s**t, nu er det Vædderen ... skat, kan du lige skynde dig at presse?” 

Internettet kan være et mørkt og øde sted, så i det mindste kan der være en vis trøst for fremtidige forældre, at der altid er andre derude, der er villige til, at reflektere dine egne fjollede ideer tilbage til dig. 

Men det er ikke bare et underligt hjørne af sociale medier. 

Ifølge en undersøgelse foretaget af People, ville en ud af fem amerikanere overveje at planlægge en graviditet omkring, hvilket stjernetegn de gerne vil have, at deres fremtidige barn skal have. 

Undersøgelsen af tusinder, naturligvis fordelt ligeligt efter stjernetegn, afslørede, at 31 procent af millennials er særligt nøjeregnende med deres fremtidige babys stjernetegn. 

Generation Z kom ind på lidt mindre, med 25 procent bekymrede for stjernetegn. 

Baby boomers skænkede det knap nok en tanke, idet kun fem procent indrømmede, at de ville planlægge en graviditet omkring deres barns potentielle stjernetegn.

Anbefalet til dig