Mange tror det ikke: Nu overrasker Jonas Vingegaard

15/3/23 09:06

Ida Hansson

Foto: Fabio Ferrari/AP/Ritzau Scanpix
Nu kommer den danske cykelrytter med en udtalelse, som helt sikket vil overraske mange.

Når man vinder Tour de France, så følger der naturligvis en masse opmærksomhed med. 

Man kan roligt sige, at Jonas Vingegaard reddede sig et liv i rampelyset, efter at han på sensationel vis vandt verdens største cykelløb i sommers.

Det er derfor også tæt på hverdag for den danske rytter at høre sit eget navn i takt med store klapsalver. 

Noget som mange tror, den ydmyge thybo ikke nødvendigvis ville trives i. Men det passer ikke helt.

Jonas Vingegaard har nu sat ord på, hvad den store opmærksomhed og omtale har betydet for ham efter, at han vandt Tour de France sidste år: 

“Hvis man ikke kan klare det, så skal man lade være med at prøve at vinde. Jeg har ikke noget problem med det overhovedet. Det er selvfølgelig noget, man lige skal vænne sig til. Men det er ikke noget, der generer mig.”, lyder det fra den danske cykelstjerne.

Sådan siger han i et interview med Ekstra Bladet

Den danske cykelstjerne er altså, til manges overraskelse, tilpas med den store opmærksomhed.

Stor opmærksomhed fik han også mandag, da han havde takket ja til at deltage i præsentationen af de sidste to etaper af Tour de France 2024. 

Jonas Vingegaards deltagelse blev modtaget med stor taknemmelighed fra de franske arrangører, men den forsvarende mester var slet ikke i tvivl, da han blev spurgt, om han ville deltage: 

“De spurgte holdet, om det var en mulighed, og når jeg alligevel var her, var der jo ikke så mange problemer ved det.”, udtalte han i interviewet.

Ovenpå Paris-Nice, hvor fans, autografer og journalister har været en fast del af hverdagen, kan Jonas Vingegaard nu tage et par skridt ud af rampelyset, inden han vender tilbage for at køre Baskerlandet Rundt i starten af april.