Mange ved det ikke: I dag kan du spare mange penge

11/11/2021

Sarah Steenfeldt

Foto: Shutterstock
Faktisk er mange slet ikke klar over det - men netop i dag, kan man spare en del penge.

Mest læste i dag

De fleste er nu klar over, at der i november er 'Black Friday' - én af årets helt store shoppedage. Her kan der oftest gøres gode handler, både online og i de fysiske butikker.

Efter 'Black Friday' følger 'Cyber Monday', hvor der er særdeles gode tilbud online. Men faktisk, så er der endnu en "tilbudsdag" som måske endda er en smule overset. 

Den falder på den 11. dag i den 11. måned - altså november måned. Og det er faktisk netop i dag. Dagen kaldes for 'Singles Day' og er egentlig oprindeligt lavet som et modsvar på valentinsdag, så der er ekstra forkælelse til singlerne verden over.

Det skriver B.T. 

Her kan du gøre ekstra gode tilbud

Men naturligvis er det ikke kun singler, der kan forkæle sig selv med de mange gode tilbud. Så står man og mangler noget, eller vil være i ekstra god tid med julegaverne - så er der altså rig mulighed for, at gøre en ekstra god handel i dag.

På hjemmesiden singlesdaydanmark.dk kan man hurtigt danne sig et overblik over, hvilke butikker der er med. 

Her fremgår det blandt andet at kæder som Bog & Idé, Matas, Nice Hair, Ilva og mange flere fejrer dagen med gode tilbud. 

'Singlesday' blev til, da den kinesiske forretningsmand Jack Ma, fik ideen om at fejre kinesiske singler som et modsvar til valentinsdag. Det startede tilbage i 2009 og nu har konceptet bredt sig til store dele af verden. 

 

 

 

 

 

 

Anbefalet til dig