Manglende nissehuer får forældre op i det røde felt

16/12/2019

Rikki Tholstrup Jørgensen

Ford har fået en regulær shitstorm idet de mangler gratis nissehuer. Foto: Jumpstory.dk
Ford i Danmark havde lovet Tinka-huer til alle, der har farvelagt en indlægsseddel i TV2 julekalender eller har fundet et hue-kort i de samlekort, som Coop udleverer, når man har handlet. Problemet er bare, at huerne er væk.

Mest læste i dag

Ford havde ellers annonceret, at alle børn kunne møde op hos deres lokale Ford-forhandler og få en rød hue magen til den, Tinka har på i TV2s julekalender 'Tinka og Kongespillet'. Det kunne de første heldige også, men flere steder må Ford-forhandlerne melde udsolgt. 

Det falder en masse forældre for brystet, og flere vrede forældre mener, at deres børns jul er tæt på ødelagt efter Ford ikke har kunnet følge med efterspørgslen på de røde tophuer. På Ford Danmarks Facebook-side har de ærgerlige forældre forvandlet den tyske bilforhandlers normalt stille Facebook-side til en ren shitstorm med historier om, at det forkælede afkom er døden nær, når nu Ford ikke kan opfylde deres løfter om gratis huer. 

Ford har tidligere opfordret forældre til at tage deres børn med ud til forhandlerne, når kortene skulle afleveres. Men allerede dengang var der problemer med leverancen, og selvom Ford lovede guld og grønne skove med nye huer til alle leverandører, så er huerne allerede udsolgte igen.

Imens stiger antallet af forældre med traumatiserede børn, der sikkert aldrig nogensinde kommer til at køre i Ford. 

Ford har nu meldt ud, at der er produceret i alt 50.000 huer og der bliver ikke produceret flere. Mon den tyske bilproducent i deres vildeste fantasier havde forestillet sig at få besøg af så mange hue-hungrende familier i løbet af december? Det havde de nok ikke, og nu er det, der skulle have været et charmefremstød på bilfronten blevet til en regulær mavepuster, der uden tvivl skaber en generation af Ford-hadende unger. 

 

 

Anbefalet til dig