Mangler du film, serie og tv-kanaler? Få Viaplay gratis i 14 dage

05/06/2020

Henrik Rothenbücher

Nu kan du få 14 dage gratis med de bedste film, serier og tv-kanaler fra Viaplay. Se herunder hvordan du kan få det kvit og frit allerede i dag.

Mest læste i dag

Hverdagen begynder langsomt at komme på plads i Danmark igen, efter at landet har ligget stille i flere måneder.

Årsagen er naturligvis coronavirussen, som har holdt folk hjemme fra deres arbejdspladser, og som har lukket ned for stort set alt kulturliv i Danmark.

Klik her for at få 14 dages gratis Viaplay

Selvom der langsomt åbnes flere og flere ting, så er det stadig begrænset, hvor meget underholdning, der egentlig er at give sig til. Mange foretrækker helst at blive hjemme, så de minimere sandsynligheden for at blive smittet, men de mangler noget at give sig til.

De mange danskere kan nu glæde sig over, at de har mulighed for at se 14 dages gratis film og tv-serier fra Viaplay. Streamingtjenesten tilbyder nemlig de første 14 dage gratis, og derefter kan du selv vælge, om du vil fortsætte på et betalingsabonnement eller stoppe abonnement igen.

Sådan fungerer de 14 gratis dage med Viaplay

Hvis du ønsker at prøve Viaplay gratis i 14 dage, så skal du blot følge dette link. Derefter skal du oprette en konto hos Viaplay, og ganske kort tid efter, så vil du have 14 dage til at se tusindvis af film og gode serier.

Når de 14 dage er gået, vil du automatisk overgå til et månedligt betalingsabonnement.

Klik her for at få Viaplay gratis

Ønsker du ikke at fortsætte med Viaplay, så har du i løbet af din 14 dages prøveperiode mulighed for at opsige dit abonnement, og dermed bliver du altså ikke trukket nogen penge.

Men mon ikke du hurtigt forelsker dig i en af de mange gode tv-serier, og så er pengene ganske godt givet ud.

Hos Viaplay kan du også få mere end blot film og tv-serier. Der er mulighed for at leje de seneste film, og du har mulighed for at se masser af live sport (Når der altså sendes live sport igen)

Her på redaktionen kan vi sende de varmeste Viaplay-anbefalinger. Vi sidder alle med forskellige pakker fra Viaplay, hvor nogle nyder godt af serier og film, mens undertegnede særligt er glad for deres tonsvise af sportsunderholdning.

Se film og serier så tosset du vil i 14 dage lige her

 

*Indeholde reklamelinks

Mest læste

Anbefalet til dig