Marie blev udskrevet efter voldsomt hundeangreb: Kort tid efter tog tingene en uventet drejning

Af: Ida Hansson

|

07/09/2023

Foto: Privat
Foto: Privat
Marie blev udskrevet samme sag som angrebet skete.

Mest læste i dag

40-årige Maire ville klappe to rottweilere, der var ude at gå tur med sine ejere- en 41-årige mand og 68-årig kvinde, men hundene gik til angreb.

Angrebet skete, efter at Marie forsøgte at klappe de to hunde, som var i snor. Ejerne forsøgte angiveligt at stoppe angrebet, men Marie blev bidt flere gange.

Den mandlige ejer tog hundene væk fra stedet, mens kvinden forblev hos Marie, indtil ambulancen ankom.

Marie blev kørt på hospitalet og senere blev hun udskrevet. Ejerne blev derefter anholdt, anklaget for at ikke kunne kontrollere hundene på et offentligt sted. Det skriver Mirror.

Merseyside Politi bekræftede i går, at Marie blev fundet død i sit hjem i Brighton-le-Sands næsten tre uger efter angrebet den 3. september.

"Vi kan bekræfte en kvinde, der blev såret i et hundeangreb i Netherton sidste måned er desværre død. Omkring kl. 17.45 fredag ​​den 18. august blev det rapporteret, at Marie Stevens blev bidt i benene og armene af to Rottweilere på Park Lane West. Politibetjente hjalp Ms Stevens, indtil en ambulance ankom og kørte hende til hospitalet, hvor hun blev behandlet og senere udskrevet. En 41-årig mand og en 68-årig kvinde fra Netherton blev anholdt på mistanke om at have ansvaret for en hund, der var farligt ude af kontrol og forårsagede skade. Begge mistænkte blev senere løsladt," sagde en talsmand fra politiet og fortsatte.

"Lige efter kl. 9.10 søndag den 3. september blev politiet kaldt til Ms Stevens’ hjem på Holden Road i Brighton-le-Sands til en melding om, at hun var kollapset og døde desværre i hjemmet. En obduktion fastslog, at den primære dødsårsag var en lungeemboli- blodprop i lugerne. Hendes pårørende er blevet underrettet."

Anbefalet til dig