Mark drak sig ihjel på stripklub i Polen: Så mange shots drak han

18/04/2023

Ida Hansson

Foto: Shutterstock
Mark drak alt for mange shots på meget kort tid, hvilket førte til, at han mistede livet.

Mest læste i dag

Offeret, der er blevet identificeret som 36-årige Mark C - på grund af love om privatliv, var i sidste måned natklubben Wild Nights. Mark og vennen besøgte stripklubben i Krakow, hvor de var på ferie.

Efterforskere sagde, at Mark allerede var fuld, og efter at være blevet lokket af gratis indgang, forsøgte han at afvise de drinks, som gentagne gange blev tilbudt ham af medarbejdere.

Han fik dog 22 kraftige shots, før han kollapsede og senere døde. Polens nationale anklagemyndighed sagde, at turisten havde et alkoholindhold i blodet på mindst 0,4 %, hvilket anses for dødeligt.

Ifølge de polske myndigheder blev Mark bestjålet for 2.200 złoty – svarende til 3.540 kroner – mens han var bevidstløs. Det skriver Metro.

Sidste torsdag sagde politiet, at de havde sigtet 58 personer for at være en del af organiseret kriminalitet efter en række razziaer på natklubber.

Den polske Central Police Investigation Bureau (CBSP) sagde, at klubberne ville drikke sine kunder fulde, før de stjal deres penge.

En video udgivet af agenturet viste mistænkte blive anholdt, og elektroniske enheder, computere, kontanter og telefoner blev beslaglagt fra spillestederne.

Blandt de anholdte var gruppen, der tvang Mark til at drikke sig ihjel, sagde de.

"Et af sporene, der er undersøgt af efterforskerne i sagen, vedrører offeret, der blev drevet til en tilstand af beruselse, hvilket forårsagede bevidsthedstab og derefter død som følge af akut alkoholforgiftning," lød det i en erklæring.

"Manden fik ikke lægehjælp under hændelsen. Der blev foretaget foreløbige arrestationer mod dem, der var mistænkt for denne handling," tilføjede de.

Efterforskningen, som omfatter klubber i Warszawas hovedstad samt Krakow, er i gang.