Martin Brygmann er havnet i voldsomt stormvejr: Nu aflyser han alt

Af: Lucas Andreas

|

10/06/2024

Nyheder
Foto: Wikimedia Commons / shutterstock
Martin Brygmann aflyser alt og holder pause.

Mest læste i dag

Gennem flere årtier har Martin Brygmann været en populær herre i underholdningsbranchen. Han har gennem årene opbygget sig en bred palette af roller, som pryder CV'et.

Lakken på hans ellers flotte karriere er dog i øjeblikket ved at blive godt og grundigt gennem ridset.

Det sker efter en ny dokumentar fra DR har kastet lys over de mørke sider af den danske musikbranche. I dokumentaren har over 150 kvinder delt deres oplevelser med sexisme.

Frygten for konsekvenser har dog fået de fleste til at forblive anonyme, og kun 13 kvinder har valgt at stå frem med navn og ansigt.

Blandt dem finder man prominente navne som Annika Aakjær, Stine Bramsen og Pernille Rosendahl.

Dokumentaren skaber en massiv opmærksomhed omkring en mandlig artist, som kvinderne anklager for uacceptabel opførsel. Selvom programmet ikke afslører navne, står det klart, at der er tale om Martin Brygmann, som har forsøgt at forhindre udsendelsen.

Udsendelsen fik dog i retten lov til at blive vist, og det har medbragt et stormvejr af kritik til Martin Brygmann.

Derfor har han nu valgt at trække stikket og holde pause de næste par måneder. Det fortæller han i et Facebook opslag.

I opslaget, som du kan læse herunder, skriver han til slut: "I de seneste år er jeg blevet mere opmærksom på ikke at skabe misforståelser og respektere, at den slags humor, jeg er kendt for, hører til på scenen og ikke udenfor.

Jeg har også forståelse for, at den fremstilling af mig i pressen, som fylder lige nu, bringer mine samarbejdspartnere i en svær situation. De vil i de kommende dage blive kontaktet af pressen, for svar på, om de stadig har mig på programmet. Selvom flere af dem er klar over, at de fortalte historier har flere nuancer, har jeg besluttet mig for at holde en pause de næste måneder og aflyse mine arrangementer."

Det fremgår ikke, hvornår han vil genoptage sin karriere.

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Kvinde lægger 2 opvasketabs i vaskemaskinen - og se så magien ske Flere danskere har oplevet problemet, og det kan løses med denne simple metode.

Anbefalet til dig