Martin Brygmann sagsøger DR

Af: Lucas Andreas

|

06/06/2024

Nyheder
Foto: ricochet64 / Shutterstock.com
Foto: ricochet64 / Shutterstock.com
Retssagen startede torsdag.

Mest læste i dag

Martin Brygmann er en af Danmarks mest elskede entertainere.

Han er kendt for sin bredde kam af roller og talenter inden for skuespil, musik og komik. Hans alsidige karriere spænder over flere årtier, hvor han har bidraget til både scener og skærme over hele landet.

I Københavns Byret pågår der i øjeblikket en retssag, hvor entertaineren Martin Brygmann er i centrum.

Sagen involverer Danmarks Radio (DR) og produktionsselskabet Impact, og den drejer sig om et forsøg fra Martin Brygmanns side på at få nedlagt et fogedforbud mod en dokumentar.

Det skriver Ekstra Bladet.

Selvom sagen er under lukkede døre, og detaljerne derfor er sparsomme, har den tiltrukket betydelig opmærksomhed på grund af de involverede parter.

Ifølge den offentligt tilgængelige retsliste har den 61-årige Martin Brygmann indledt sagen mod DR og Impact. Retssagen startede torsdag morgen og forventes at fortsætte til sent på eftermiddagen samme dag.

Bekræfter retssagen

DR's kommunikationsafdeling har bekræftet, at der er en verserende sag, men afviser at give yderligere kommentarer, mens retssagen står på. Impact, produktionsselskabet bag den omtalte dokumentar, har ligeledes valgt ikke at udtale sig om sagen eller dokumentarens indhold.

Martin Brygmanns manager, Henriette Blix, har også bekræftet hans tilstedeværelse ved retten, men Brygmann selv har ingen kommentarer til sagen.

Den præcise natur af dokumentaren og hvorfor Brygmann søger at få den stoppet, er dog endnu ikke offentligt kendt.

Anbefalet til dig