Mary deler de skønneste feriebilleder

30/6/20 11:45

Nanna Christina Smidt

Frederik kigger forelsket på sin Mary. I morgen er det 16 år siden hun endelig blev hans. Foto: Shutterstock.
Børnenes sommerferie er startet, og det betyder, at kronprinsesse Mary og familien er taget afsted til Gråstens slot, herfra har hun delt de dejligste billeder fra ferien, og det er billeder man kun kan blive glad af at se.

Når kronprinsesse Mary og kronprins Frederik tager på sommerferie, så har de børnene med, og meget af den foregår i Danmark. Derfor har corona ikke lavet de store ændringer i deres sommerferieplaner.

Samme ferie hvert år

De er altid på Gråsten Slot om sommeren. Og denne er ingen undtagelse, så i weekenden drog de afsted med deres fire børn, som efterhånden er ved at blive store.

Mary har i den forbindelse ageret fotograf, og hun har både taget skønne billeder og en lille film, som er kommer på kongehusets Instagram.

Og man mærker virkelig idyllen på de skønne billeder og den lille video.

Selv skriver Mary i opslaget: ”De smukke omgivelser ved Graasten Slot danner en dejlig ramme for os og starten af vores sommerferie.”

Og som man kan se på billederne ligner det også en skøn sommerferie, så hvis turen ikke går sydpå i år, så kunne det være værd at kigge på Gråsten måske. Det ligner i hvert fald, at man kan få en dejlig sommer der.

Også børnene trives i de smukke omgivelser, så mon ikke vi får nogle feriebilleder at se hen over sommeren.⁣

Mary som fotograf

Det er heller ikke første gang, at Mary laver pletskud gennem linsen. Hun er faktisk en meget dygtig fotograf, og hun har tit taget gode billeder af børnene, som flittigt er blevet delt. Marys fototalent kommer selvfølgelig også til hjælp, når der er gode motiver at tage billeder af.

Og både haven og børnene er jo ganske gode motiver.