Mary er stolt af sin Frederik: ”Beskyttende, legende og deltagende”

Nyheder
Mary er stolt af sin Frederik, og det er helt sikkert gengældt. Foto: Shutterstock.
Kronprinsesse Mary er stolt af sin mand kronprins Frederik. Ikke mindst er han dygtig til sit arbejde som kronprins, men selvom han er en travl mand, så fortæller kronprinsesse Mary, at han er en god og nærværende far til sine fire børn.

Mest læste i dag

Familien er vigtig for kronprins Frederik, og det har altid være noget der har været højt prioriteret i hans liv.

Mor havde travlt

Frederik havde selv en mor og far som havde meget travlt, da dronning Margrethe allerede som meget ung blev dronning efter sin far.

Derfor var der ikke så meget tid til at være mor, men på det punkt er kronprins Frederik anderledes. Børnene og ikke mindst Mary.  

Kronprins Frederik har været meget bevidst om, hvordan han vil være far, og at han ønskede at være nærværende. Det skriver BILLED-BLADET.

Nyder hinanden

Kronprinsparret har ellers nok at se til med fire børn, som i de fleste familier nok ville give en del stress. Med i kongefamilien er der god harmoni, og alle trives, og de fire børn nyder tiden med deres far.  

Kronprinsesse Mary har altid været stolt af sin Frederik og ikke mindst hans rolle som far, derfor har hun allerede inden de to små kom til rost hans evner.

Kærlig og omsorgsfuld

Det er flere gange kommet til udtryk, at Mary roser Frederik, og i bogen "Frederik, Kronprins af Danmark" som er skrevet af Gitte Redder og Karin Palshøj fortæller Mary om, hvordan Frederik er en god far. 

Han er nemlig ifølge hende både beskyttende, legende og deltagende:

”Alle de karaktertræk, som jeg elsker ved Frederik, kommer endnu tydeligere til udtryk nu, hvor han er far. Han er mere kærlig og omsorgsfuld, mere lykkelig og mere sikker. Måske er han blevet lidt mere privat og vil endda godt beskytte børnene endnu mere end jeg,” fortalte Mary i bogen.

Bogen udkom i 2008, så det var altså før de to små kom til, men når man ser Frederik med børnene i dag, er det også tydeligt, at han stadig er værdsat med dem. 

 

 

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Ekspert: Her skal du aldrig opbevare dine æg i køleskabet Mange af har opbevaret vores æg helt forkert - nu deler en ekspert en måde, hvorpå du får dem til at holde længere.

Anbefalet til dig