Mary imponerer: Sejrer mens Frederik ser til

05/10/20 06:45

Christian Granhøj Skouboe

Foto: Shutterstock.
Søndag imponerede kronprinsesse Mary, mens kronprinsen så til.

Det er ingen hemmelighed, at kronprinsparret og deres børn er nogle ivrige sportsfolk. Kronprinsen har fået hele Danmark op af sofaen med det årligt tilbagenvende motionsløb Royal Run. Mary løber ligesom sin mand, derudover er hun også glad for at svømme. Prins Christian samt hans mindre søskende slægter allerede deres forældre på. Udover at de også er flittige til at snøre løbeskoene, så holder de også - ligesom deres forældre iøvrigt - af at spille tennis. 

Hos kronprinsfamilien er weekend ikke nødvendigvis lig med afslapning. Det blev der slået en stor streg under i den forgangne, hvor søndagen ikke blev brugt på at flade ud i sofaen. Istedet tog kronprinsesse Mary stik hjem i en sport, som hun for nyligt har kastet sin kærlighed på. Selvom det ikke er nyt for kronprinsessen at ride, så er det kun tre uger siden, at kronprinsessen havde debut som rytter ved et dressurstævne.

Her blev det til en 4. plads til Mary, der red på Edelman e. Vivaldi/Jazz, som er såkaldt vallak. Det er en hingst, der er kastreret, så den får dæmpet temperamentet. 

Kronprinsen overværede triumf

Søndag gik det så løs igen, fortæller Ridehesten. Her afholdte Heslegård Sportsrideklub distriksstævne i dressur. En af deltagerne var kronprinsesse Mary, der kom, så og sejrede. Alt imens kronprins Frederik så til fra lægterne. 

Ifølge mediet så  gjorde kronprinsessen god figur ved stævnet, hvor hun gennemførte programmet med stor sikkerhed. Karakterne var i den højere ende og stævnet endte i en sejr for kronprinsessen, der havde fint selskab med. Kronprins Frederik dukkede nemlig op for at overvære stævnet. Under kronrpinsessens debut i Frederiksværk var prinsesse Isabella taget med sin mor.