Marys nye sommerstil: Skinner om kap med solen

09/06/2020

Nanna Christina Smidt

Foto: Shutterstock
Det danske kongehus har netop lagt et nyt fint billede op på deres Instagram, hvor kronprinsesse Mary virkelig stråler.

Mest læste i dag

Designmuseet Holmegaard Værk blev i går indviet af en storsmilende kronprinsesse Mary. Holmegaard Værk er Nordens nye museum for glas, keramik og design.

 

Museet skal fortælle om danskernes historie gennem de sidste 200 år. Men historien bliver ifølge kongehusets Instagram formidlet gennem kunsthåndværk som glas og keramik. ⁣

Musset er bygget i Holmegaard Glasværk der siden1825 har ligget der. Desværre måtte glasværket lukke i 2008, men ovnene og værkstederne fra det gamle værk er stadig i lokalerne, og har derfor kunne blive bevaret i museet.

 

Mødte glaspustere

Kronprinsesse Mary fik også mulighed for at møde nogle af de kreative personer bag Holmegaard Værk. De dygtige glaspustere var igen i gang i de gamle lokaler, og skaber nu igen smukt design til de mange gæster. som nu for første gang siden 2008 skaber nyt og moderne design i de gamle værksteder. ⁣


I det nye museum gemmer der sig en af Nordens største glassamlinger med hele 42.000 Holmegaardglas og verdens største Kählersamling med flere end 6.000 originale Kählergenstande. Så der er i den grad noget at se på for de danske Kählerfans. Det vides ikke om den eftertragtede guldvase er i samlingen, men mon ikke der er blevet skaffet et eksemplar.

Mary i nyt design

Det var faktisk første gang, at kronprinsesse Mary var på officiel opgave for kongehuset efter corona.

Derfor var der også stor glæder at spore hos hende. Og fantastisk så hun ud i sin nye nederdel og skorte, som skabte et smart sommerlook.

Kommentarsporet på Instagram stod heller ikke stille. Blandt andet var der en der skrev:

”En virkelig smuk og sympatisk kvinde! Dejligt at se Mary ude igen efter nedlukningens periode.”

Der var altså gensynsglæde fra alle fronter.

 

 

Anbefalet til dig