Mascha Vang med opsang: Tænk jer om, inden I kommenterer

15/3/22 15:37

Nicolai Busekist

Foto: Anthon Unger/Ritzau Scanpix.
Influencer Mascha Vang langer ud efter en kvindelige føler, der har hævdet, at hun retoucherer sine billeder.

Den 42-årige Mascha Vang har rette kritik mod en kvindelig føler, der har kommenteret på et af hendes billeder, at hun retoucherer dem.

Det er en kommentar, som hun ærgrer sig over, for det gør hun nemlig ikke. Det slår hun fast i et opslag, hun har delt på sin profil på Instagram.

"I går skrev en kvinde på et af mine billeder, at jeg retoucherer dem. Det gør jeg altså ikke. Aldrig! Jeg bruger højest paris filteret, bl.a. her pga. blå mærker på benene fra Lapland," skriver hun.

Influenceren skriver også, at hun mener, at folk skal have lov til at gøre, hvad de vil med deres billeder. Alligevel slår hun dog fast, at hun ikke er blandt dem, der retoucherer sine billeder, inden de deles på sociale medier.

Ligeledes skriver hun, at hun fandt det 'rigtig problematisk', eftersom den kvinde, der kommenterede med påstanden om, at hun retoucherer sine billeder, satte fokus på et område, som Mascha Vang har ærgret sig over.

"Faktisk syntes jeg det var rigtig problematisk, da vedkomne satte fokus på et område jeg i forvejen har ærgret mig over," lyder det.

Selvom det tilsyneladende er en kommentar, der har ramt hende, ønsker hun ikke, at det skal betyde, at følgeren skal have lov til at bestemme.

Slutteligt sender hun også en opsang til alle dem, der skriver kommentarer på andre folks billeder, hvori de skriver rom folks kropsform m.m.

"Tænk at skrive til folk om deres kropsform, som om det nogensinde kan komme andre ved, hvordan jeg ser ud - naturligt eller ej. Jeg er hårdhudet, men det er der altså mange derude der ikke er. Tænk jer om, inden I kommenterer. Tak,” skriver Mascha Vang.

Foto: Instagram

Foto: Instagram