Mascha Vang med trist meddelelse

Nyheder
Foto: Mathias Svold/Ritzau Scanpix
Foto: Mathias Svold/Ritzau Scanpix
Det, der ikke måtte ske, er sket

Lige nu læser andre også

Mascha Vang afslørede for små to uger siden, at der var kommet en ny mand ind i hendes liv.

Dog var det ikke en, der havde udkonkurreret hendes mands post som ægtemand.

Den nye mand i hendes liv var nemlig en 173 centimeter brun hest på 10 år ved navn Catchmo, som hun på daværende tidspunkt beskrev som et meget impulsivt køb.

Men nu har Mascha Vang delt en trist og hesterelateret nyhed.

Mascha Vang beskriver på et Instagram-opslag fra i går, at hun i dag skulle have siddet på en flyver på vej over Atlanten:

“I morgen tidlig skulle vi ha’ været på en spændende rejse til Utah, med planer om overnatninger på ranch, western ridning, rafte på Colorado river, sove i tipier og en masse andet.”

Grunden til at Mascha Vang ikke kom afsted skyldes, at hun blev sparket af en hest i lysken, hvilket resulterede i en tur på skadestuen:

“Jeg blev i dag, uheldigvis, sparket af en hest (ikke min) i lysken, lige som jeg satte foden i stigbøjlen. Jeg røg babu-babu på skadestuen, og er desværre ikke i stand til den tur nu. Jeg er lettet over, intet er brækket, men jeg får mig en slapper på sofaen lidt tid, og går desværre glip af et spændende eventyr.”

Den evigt populære kendis må altså udskyde sit amerikanske eventyr for en stund, indtil hun er kommet sig ovenpå den uheldige episode.

Opslaget kan ses herunder:

Anbefalet til dig