Massiv udrykning til lokal Coop365: Mindst syv udrykningskøretøjer

Foto: Presse-fotos.dk
Foto: Presse-fotos.dk
Mindst syv udrykningskøretøjer var til stede.

Mest læste i dag

Mandag aften blev en tilsyneladende rolig dag på Amager pludselig afbrudt af sirener og blå blink, da politi og brandvæsen rykkede ud til en melding om brand i en baggård nær Coop365.

Scenen, som hurtigt blev centrum for en større udrykning, vidnede om Hovedstadens Beredskabs effektivitet og hurtige reaktion.

Omkring klokken 19.20 blev Lergravsvej, en ellers fredelig del af den københavnske bydel, omdannet til et nødberedskabs område.

Med mindst syv udrykningskøretøjer og en politipatrulje på stedet, blev beboere og forbipasserende vidner til en velkoordineret indsats for at bekæmpe flammerne.

"Brandfolk er i gang med at trække en brandslange ind i baggården for at slukke flammerne. Der er tilsyneladende tale om en mindre brand," rapporterede Presse-fotos.dks udsendte fra stedet, hvor røg og hastige forberedelser skabte en spændt atmosfære.

Takket være brandfolkenes snarrådighed og professionalisme, kunne situationen hurtigt bringes under kontrol. Flere af de ankomne brandbiler kunne kort efter indsatsen returnere til stationen, efterlader tre køretøjer tilbage for at fuldføre slukningsarbejdet. Denne hurtige indgriben sikrede, at branden blev slukket, før den kunne sprede sig yderligere og forårsage større skader eller fare for menneskeliv.

Ingen personer kom til skade i forbindelse med hændelsen. Årsagen til branden er endnu ikke offentliggjort.

Foto: Presse-fotos.dk

Foto: Presse-fotos.dk

Anbefalet til dig