‘Masterchef’ vender tilbage: Bringer overraskende nyhed

Af: Mie M.B

|

18/12/2023

Nyheder
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Programmets jubilæumssæson bringer flere overraskelser med sig

Lige nu læser andre også

Den populære madkonkurrence, 'MasterChef', gør klar til sin tiende sæson med dobbelt op på spænding. Årets deltagere skal imponere et erfarent dommerpanel bestående af Thomas Castberg, Jakob Mielche, Jesper Koch og Dak Wichangoen for at sikre sig et eftertragtet hvidt forklæde, der giver adgang til konkurrencens hovedforløb. Derudover introduceres som noget nyt et gråt forklæde, der åbner døren til en udfordrende bootcamp, hvor deltagerne kæmper for chancen at vinde det hvide forklæde. Det skriver Her & Nu.

Kun de mest talentfulde deltagere avancerer til de intense holdkonkurrencer, hvor klassiske 'MasterChef'-discipliner venter. Jubilæumsugen i sæson 10 byder på et nostalgisk gensyn med tidligere vindere fra programmets historie.

I sidste sæsons finale stod Morten fra Rødovre som vinder. Efter sejren fortalte Morten om sine planer til Billed-Bladet, herunder et nyt samarbejde med Nemlig.com og en øget tilstedeværelse på sociale medier. Han afslørede også sin interesse for madlavning i naturen og planer om at gennemføre små ture med fokus på denne gastronomiske dimension.

'MasterChef' sæson 10 har premiere den 8. januar 2024 på TV3 og Viaplay, og seerne kan se frem til en spændende sæson med dobbelt drama og et kærligt gensyn.

Anbefalet til dig