Matas forærer tusindvis af liter håndsprit væk i denne uge

Nyheder
Håndsprit er blevet en eftertragtet vare. Foto: Shutterstock.
Butikskæden Matas går nu et skridt videre for at sikre håndhygiejnen i landets skoler og institutioner.

Lige nu læser andre også

Mandag morgen mødte en stor del af landets små børn i skole, børnehave eller vuggestue for første gang siden, myndighederne lukkede Danmark ned i midten af marts måned. Det er et fuldstændig afgørende bidrag til at få samfundets hjul i gang igen.

Matas vil derfor tilbyde en flaske gratis håndsprit til landets ca. 100.000 lærere og pædagoger, som nu skal genoptage arbejdet under en række skærpede sundhedskrav.

”Landets lærere og pædagoger går lige nu forrest i genåbningen af Danmark. Vi kan som stor virksomhed også mærke, hvor meget det betyder for vores medarbejdere, at vuggestuer, børnehaver og små skoleklasser åbner igen. Vi vil derfor gerne give den enkelte lærer eller pædagog en stor hånd og yde et lille konkret bidrag til en mere tryg og sikker start” siger Gregers Wedell-Wedellsborg, adm. direktør i Matas.

Håndsprit har været en mangelvare de sidste uger. Men nu er håndspritten på vej tilbage på hylderne i landets apoteker, supermarkeder og Matas butikker.

Sådan gør du

Rent praktisk kan landets lærere og pædagoger gå i en af landets 250 åbne Matas butikker og efter eget valg få udleveret én flaske gratis 200 ml håndsprit. Det fortæller Matas. Mange af kædens egne forretninger lukkede fra den ene dag til den anden, da regeringen lukkede landets storcentret i et forsøg på at dæmme smittespredningen ind. 

 Ordningen løber i en uge til og med mandag 27. april. 

 

Anbefalet til dig