Mathias Gidsel sætter ord på detalje fra OL-finalen: "Der var jeg lidt dum"

Nyheder
Foto: YouTube
Foto: YouTube
I går sikrede håndboldherrerne endnu en OL-guldmedalje til Danmark.

Lige nu læser andre også

Mathias Gidsel har spillet et formidabelt OL.

Det understregede han blandt andet ved at blive turneringens topscorer.

Derfor havde den danske stjerne også rigtig meget at være glad for søndag eftermiddag efter sejren over Tyskland. Der var dog en særlig episode under kampen, som han godt kunne have været foruden.

På et tidspunkt jagtede han nemlig en bold, der gjorde, at måtte ud på en lang glidetur.

Den sluttede først et stykke bag baglinjen, hvor han ramte en form for stander med hovedet, men heldigvis skete der ikke noget alvorligt.

"Ork ja, jeg missede min returbold, så det måtte jeg jo tage et skrald for. Der står sådan nogle træbjælker derude. Der var jeg lidt dum, men det endte heldigvis godt," sagde han til B.T., da han blev spurgt om episoden.

Derefter gjorde han det også helt klart, at han ikke havde planer om at gå glip af fejringen. Ydermere var han også mere bekymret for, hvordan hans hoved ville have det i dag, da fejringen sandsynligvis har budt på en øl eller to.

"Nej, der er ikke så meget, man kan slå. Jeg tror, jeg får mere ondt i hovedet i morgen," lød det fra den danske stjerne.

Han benyttede også muligheden for at se tilbage på den lange turnering, der startede i Paris. Her lagde han ikke skjul på, at det har været en meget lang og hård turnering for ham.

Derfor var han og hans holdkammerater også meget trætte, da de gik ind på banen for at spille finalen.

Alligevel var de i stand til at levere en magtdemonstration, hvor tyskerne simpelthen blev udspillet fuldstændig.

Anbefalet til dig