McDonalds Danmark melder ud: Nu er det snart slut

25/3/22 13:07

Henrik Rothenbücher

Foto: Shutterstock.com
Nu er det snart slut.

Fastfood-kædens nyeste skud på gourmet-stammen, Beef Burgundy, forsvinder nemlig fra menukortet d. 4. april, og burgerfans landet over har derfor kun lidt mere end én uge til at hapse de sidste Beef Burgundy burgere i sig.

Det oplyser McDonald's blandt andet på Facebook i et opslag, hvor der står:

"Sidste servering: Det er ved at være sidste udkald, hvis du skal smage Jonathan Berntsens Homestyle Beef Burgundy og få svar på, om en fransk simreret godt kan være en burger. Sidste servering er d. 4/4."

Burgeren er den seneste af en række gourmetburgere, der er udtænkt af michelin- og gourmetkokke, som McDonald's på det seneste har haft på menukortet. 

Først kunne danske burgerfans smage en række burgere, som var udtænkt af den danske gourmetkok, Henrik Jyrk.

Her var Singapore Fried Chicken, som var en burger med asiatiske toner og friteret kylling, blandt andet på menuen. 

Denne gang var det michelinkokken, Jonathan Berntsens, tur til at udtænke en burger, og han kom altså frem til Beef Burgundy, som blandt andet indeholder rødvinssauce og kartoffelmayo. 

Burgeren har været på menuen et stykke tid, men nu er det altså ved at være sidste chance, hvis man vil nå at smage den.

Fastfood-kædens udmelding kommer kun kort tid efter nyheden om, at en anden klassiker fra McDonald's bliver ændret. Læs mere om det her.