McDonald’s med stor nyhed: Inspireret af corona-nedlukningen

19/11/2021

Julie Møller

I denne uge genåbner McDonald’s restauranten på Grenåvej i Risskov efter at have været lukket i tre uger. Som den første restaurant i landet, bliver det ikke muligt at sidde ned og indtage sin BigMac. Foto: Shutterstock.
Restauranten er strømlinet til fart og take away, og er inspireret af de erfaringer, som franchisetager Jackie Høst har gjort sig under nedlukningen.

Mest læste i dag

I tre uger har McDonald’s-restauranten på Grenåvej i Risskov i Aarhus været lukket.

Fredag genåbner fastfood-restauranten, og som den første restaurant i landet bliver det ikke muligt at sidde ned og indtage sin BigMac.

Det oplyser McDonald’s i en pressemeddelelse.

Restauranten er strømlinet til take away og er inspireret af de erfaringer, som franchisetager Jackie Høst har gjort sig under corona-nedlukningen.

“Alt i restauranten er indrettet til, at man så hurtigt som muligt kan få sin mad udleveret. Og det uanset om man bestiller sin mad på bestillingsskærmene, via McDelivery eller i sin bil via McDrive,” siger Jackie Høst.

Restauranten på Grenåvej åbner med dobbelt spor i McDrive og et særligt område til McDelivery-udbringerne. Foto: Shutterstock.

Der er ingen borde i restauranten, så fokus er på baristakaffe og mad on the go, som har været en meget vigtig del af forretningen under corona.

“Det er klart, at coronaperioden har betydet noget for folks vaner. Vi omlagde jo hurtigt fokus til take away i de perioder, hvor vi ikke kunne have siddende gæster. Det er min opfattelse, at gæsterne har været så glade for den take away oplevelse de har haft hos os, at efterspørgslen efter det vil øges i fremtiden,” forklarer Jackie Høst.

Det er den ændring, som de med den nye restaurant forsøger at imødekomme.

Der er ingen borde i restauranten, så fokus er på baristakaffe og mad on the go, som har været en meget vigtig del af forretningen under corona, forklarer franchisetager Jackie Høst.

“Min målsætning er, at det skal blive endnu mere hurtigt og nemt at komme forbi restauranten og bestille og hente sin mad. Vi vil være Danmarks hurtigste restaurant, siger Jackie Høst, der efter genåbningen har udvidet antallet af medarbejdere i forhold til før.

Restauranten på Grenåvej åbner med dobbelt spor i McDrive, særligt område til McDelivery-udbringerne og det vil også være muligt at købe baristakaffe – dog er der ikke som vanligt et McCafe område, da man ikke kan sidde ned og drikke sin kaffe, oplyser McDonald’s. 

 

Anbefalet til dig