McDonald’s superfan har spist flere burger end andre: Du gætter aldrig hvad han gjorde der

08/09/2022

Naja Radik

Foto: Privat
Don Gorskes liv blev for altid ændret på den skæbnesvangre dag den 17. maj 1972, da han gik til McDonald’s i sin hjemby Fond du Lac, Wisconsin.

Mest læste i dag

Han sagde, at det var det førte sted, han tog hen efter at have fået ny bil, og den tur startede vanen for livet, som han har opretholdt i over 50 år. 

Da han kom til den McDonald’s, bestilte og spiste han tre Big Macs til frokost og var så vild med burgeren, at han tog tilbage to gange mere på samme dag for at spise yderligere seks af de ikoniske burgere.

Han har gemt hver kvittering og hver burgerkasse for at spore sin utrolige historie med burgerspisning, og han spiser endda burgerne til sin fødselsdag og på ferien. 

Don stikker stearinlys i en Big Mac som en kage til sine fødselsdage, og i julen spiser han endnu flere af dem, mens resten af familien nyder et mere traditionelt måltid. 

Don elsker McDonald’s så meget, at han endda friede til sin kone Mary der, og han er glad for, at hun har været tålmodig med ham i alle disse år.

Hun sagde: 

“Don fortalte mig ikke om sin Big Mac besættelse, da vi først mødtes, jeg er ikke sikker på, at det var en besættelse dengang.” 

“Han spiste Big Macs hver dag, faktisk tog jeg nogle gange en Big Mac med hjem til ham, men jeg var ikke klar over, at det ville fortsætte for evigt.”

For en fyr, der spiser omkring to Big Macs om dagen, er Don ved overraskende godt helbred, og han mener det skyldes en blanding af aktiv livsstil sammen med ikke at spise meget andet ud over sine daglige burgere.

Han kaldte den “den bedste burger i verden” og sagde fra den første bid af en Big Mac, at han troede, at han sandsynligvis ville spise disse resten af sit liv. 

Mens han spiser Big Macs, har han en tendens til at springe pommes frites over og bare holde sig til burgeren for at fokusere på, hvad han virkelig vil have. 

Han spiste en Burger King Whopper en gang tilbage i 1984, efter at en ven væddede med ham om at gøre det.

 Don bruge derefter de penge, han havde tjent på flere Big Macs.

Han er en så berømt figur i McDonald’s kredse, at hans lokale endda har hans portræt på væggen og afholdt en særlig begivenhed for at fejre 50 år, hvor han spiste Big Macs. 

Han har spist mere end 32.000 burgere. Det skriver LADbible.

Anbefalet til dig