Medarbejder i Dagli'Brugsen låste kassen og løb ud i baglokalet: Det løber dig koldt ned ad ryggen, når du finder ud af hvorfor

Nyheder
Foto: Google Street View
Foto: Google Street View
Bare vent til du hører, hvorfor medarbejderen låste kassen og tog benene på nakken.

Lige nu læser andre også

En medarbejder tænkte hurtigt, da en skræmmende episode udspillede sig i en Dagli'Brugsen-butik

Det er ingen hemmelighed, at medarbejderne i de danske dagligvarebutikker af og til er vidne til lidt af hvert.

Det kan enten være gode episoder, der sætter et smil på medarbejdernes læber, men af og til udsættes de også for bedrageri, tyveri eller direkte voldsomme episoder.

I en tid hvor kriminaliteten i dagligvarebutikker er et varmt emne, kaster en nylig episode i Mou (by godt 20 kilometer sydøst for Aalborg, red.) yderligere brænde på bålet.

En ung mand, beskrevet som værende mellem 14 og 18 år, forsøgte at røve den lokale Dagli'Brugsen bevæbnet med intet mindre end en brødkniv.

TV 2 Nord lægger dog ikke skjul på, at teenageren måtte gå tomhændet fra butikken, da en 18-årig kvindelig butiksmedarbejder tænkte hurtigt låste kassen, inden hun løb ud i baglokalet.

Nordjyllands Politi er nu efter den unge gerningsmand, som de beskriver som følgende:

  • 165-180 centimeter høj,

  • Spinkel af bygning og lys i huden

  • Han var iført en sort dunjakke og jeans eller Adidas-bukser og bar en sort full-face-hjelm med en farvet staffering på siden og et gennemsigtigt visir.

Politiet forfølger i øjeblikket flere spor i sagen og oplyser i en mail til TV 2 Nord, at af hensyn til deres konkrete efterforskningsskridt kan de ikke oplyse om yderligere detaljer fra den verserende efterforskning.

Politiet fortæller dog, at de stadig leder efter den mistænkte i sagen.

Anbefalet til dig