Medie afslører: Det er Sofie Lindes skyld

Af: Thea Andersen

|

24/06/2022

Nyheder
Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix
Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix
Nu kan den såkaldte Sofie Linde-effekt for alvor mærkes i en specifik del af Danmark.

Mest læste i dag

Der er efterhånden vist ingen tvivl om, hvor magtfuld en kvinde Sofie Linde egentlig er.

Ikke nok med hun er katalysator for den danske MeToo-bevægelse, der dog også medført dødstrusler og mange nedladende ord. Så er hun blandt Danmarks største influencere med sine over 678.000 følgere på Instagram og har desuden stablet en ny karriere på benene. Det skriver TV Guide.

Men det er ikke kun den danske MeToo-bevægelse, som Sofie Linde har igangsat. Nu har hun med sin Sofie Linde-effekt også påvirket landets økonomi.

I hvert fald når det gælder en stigende interesse for ejendomsmarkedet i en specifik del af Danmark.

Det oplyser TV Guide.

I sommeren 2021 købte parret, Sofie Linde og Joakim Ingversen, et charmerende, men gammelt spøgelseshus på Langeland. 

Da ingen så mulighederne i det forladte spøgelseshus 'Vennely', faldt Sofie Linde pladask for det. Med hjælp fra sine trofaste håndværkere, tvillingerne Anders og Philip, vil Sofie Linde forvandle det faldefærdige hus til en drøm af et sommerhus. Og hele Danmark er med på sidelinjen i TV 2-serien 'Linde på Langeland'. 

Sofie Linde-effekten mærkes på Langeland

Da TV 2 sendte 'Linde på Langeland', træk det mange seere til tv'et. Og den enorme interesse fra tv-seerne kan nu mærkes på ejendomsmarkedet på Langeland.

"Der har været en stor interesse for især fritidshuse, og det er sjovt, at stort set alle nævner programmet under fremvisningen. Bagefter er der mange, der spørger: 'Hvor er det nu lige er huset ligger'?", siger Benny Boesgaard, indehaver af EDC Langeland.

Og det er ikke kun EDC Langeland, der mærker til Sofie Linde-effekten.

NyBolig og Danbolig har også oplevet 'øget trafik i boligsalget i området, hvor familien Lindes sommerhus ligger'.

Ifølge TV Guide nævner stort set alle programmet under fremvisningerne.

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Ekspert: Her skal du aldrig opbevare dine æg i køleskabet Mange af har opbevaret vores æg helt forkert - nu deler en ekspert en måde, hvorpå du får dem til at holde længere.

Anbefalet til dig