Medie: Albert Dyrlund sprang over et hegn

Foto: YouTube

Albert Dyrlund styrtede onsdag i døden i Italien. Inden da sprang han over et hegn

YouTube-stjernen Albert Dyrlund afgik onsdag ved døden i en tragisk ulykke i Italien.

Læs også

Bubber i chok over dødsfald

Den kun 22-årige danske influencer faldt ned fra et bjerg. Da han blev fundet af redningspersonalet, blev han erklæret død på stedet. Bjerget er en del af bjergkæden Dolomitterne, der ligger i den nordlige del af Italien.

På toppen af bjerget vrimler det med turister, der alle går rundt i vandretøj, ligesom flere af dem bevæger sig faretruende tæt på kanten. Ekstra Bladet har været på stedet, hvor de har talt med flere af vandrerne. Ingen af dem har hørt om den tragisk ulykke, der kostede Albert Dyrlund livet.

For enden af en vandresti, som de mange turister går på, er der et hegn, hvorpå et skilt er monteret. På skiltet står der, at den fortsatte sti kun er for bjergbestigere. Det er på den anden side af dette hegn, at Albert Dyrlund kravlede op på toppen af bjerget, inden han styrtede i døden, skriver Ekstra Bladet.

Ekstra Bladet skriver, at de har talt med en lift-operatør, at der er mange, der træffer den samme beslutning som Albert Dyrlund og hans amerikanske ven Tucker Doss. Ifølge lift-operatøren er det ikke et sjældent syn, at folk hopper over hegn og rækværk på bjerget, selvom der på den anden side er et fald på flere hundrede meter.

Lift-operatøren udpegede desuden det konkrete sted, hvor Albert Dyrlund onsdag faldt ned. Han var nemlig på arbejde på dagen, hvor den forfærdelige ulykke fandt sted. Han fortæller dertil, at græsset var glat på den pågældende dag, da det havde regnet.

Ifølge Tucker Doss, der var med Albert Dyrlund på toppen af bjerget, var det netop det våde og glatte græs, der endte med at koste den danske YouTube-stjerne livet.

Læs også

Janni Pedersen afslører familieforøgelse: 'Det er dejligt'

"Da ulykken skete, havde jeg min ryg imod ham, og jeg hørte, at han skreg mit navn. På det tidspunkt vendte jeg mig om, at jeg kunne se, at han gled ukontrolleret ned ad græsset og ud over klippen," har han fortalt til Ekstra Bladet.