Aldi lukker i Danmark: Denne kæde har købt en stor del af deres butikker

Nyheder
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Aldi kan snart være fortid i Danmark.

Mest læste i dag

Supermarkedsgiganten Aldi har i de seneste uger været ved at undersøge mulighederne for at sælge deres butikker hertillands til en eller flere konkurrenter.

Det skriver B.T., der har snakket med flere uafhængige kilder i dagligvarebranchen.

Mediet skriver, at flere store kæder har afsøgt muligheden for at overtage de mest attraktive Aldi-butikker eller sågar hele deres butiksnetværk, men Aldi i Danmark har ikke ønsket at kommentere rygterne over for B.T.

Også medier, som Dagligvarehandlen og Sn.dk, har fredag kommenteret rygterne om, at Aldi undersøger muligheder for at lukke i Danmark.

Sidstnævnte skulle sågar have været i kontakt med en kilde fra det tyske hovedsæde, der har indviet fortrolige i Korsør i, at Aldi overvejer et dansk exit.

Men nu har Aldi selv meldt ud, at de lukker og slukker i Danmark.

Norske Rema 1000 overtager 114 af Aldis 188 danske butikker.

"Efter nøje gennemgang af aktiviteterne i alle markeder har Aldi Nord truffet en vanskelig men nødvendig strategisk beslutning om at forlade det danske marked," siger Finn Tang, administrerende direktør i Aldi Danmark.

"Det er en beklagelig beslutning for mange af vores loyale og dygtige medarbejdere, som udgør rygraden i Aldi's danske forretning, og vi vil gøre vores yderste for at sikre dem den bedst tænkelige fremtid."

Hos Rema 1000 er man stolt over at bære fanen videre.

"Opkøbet giver os mulighed for at etablere flere Rema 1000-butikker med selvstændige Rema-købmænd i lokalsamfund, hvor vi ikke er til stede i dag – med produkter af høj kvalitet til lave priser," siger Henrik Burkal, administrerende direktør i Rema 1000 Danmark, ifølge B.T.

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Ekspert: Her skal du aldrig opbevare dine æg i køleskabet Mange af har opbevaret vores æg helt forkert - nu deler en ekspert en måde, hvorpå du får dem til at holde længere.

Anbefalet til dig