Medie bekræfter prins Joachim-nyhed: Den er god nok

Foto: Peter Hove Olesen/Ritzau Scanpix
Foto: Peter Hove Olesen/Ritzau Scanpix
Et fund på kendt hjemmeside fik danskerne til at spærre øjnene op.

Mest læste i dag

For de der drømmer om at cruise rundt i et køretøj, der engang bar på royale skuldre, er der nu en enestående mulighed.

Prins Joachims legendariske Lotus Excel fra 1990'erne er atter oppe til salg, og bilentusiaster har chancen for at eje et køretøj med en fortid fuld af kongelig elegance.

Det skriver Se og Hør.

Bilen, som Prins Joachim erhvervede i 1993, har en eventyrlig rejse bag sig, der matcher prinsens egne globale eventyr.

Efter at være blevet købt i Storbritannien fandt bilen hurtigt vej til Danmark. Men som et ægte eventyr skulle bilen snart videre til fjernere himmelstrøg.

I 1994 tog Lotus Excelen turen til Hong Kong, hvor prins Joachim på det tidspunkt arbejdede for A.P. Møller – Mærsk. Under den asiatiske himmel fik bilen lov til at føle vejene under sine dæk i næsten 2000 kilometer, før den atter vendte tilbage til Danmark året efter.

Desværre fik den kongelige bil ikke lov til at strække benene på danske veje i otte lange år, da den kun tilbagelagde beskedne 3200 kilometer indtil prinsen i 2002 besluttede at sælge sin elskede Lotus.

På Bilbasen, den digitale bilmarkedspalads, lyser salgsannoncen op og afslører, at denne historiske sportsvogn har kørt 85.000 kilometer og nu står til salg for 129.000 kroner, eksklusive afgifter.

Så slip din indre kongelige løs og grib chancen for at indramme dine egne eventyr bag rattet af Prins Joachims tidligere køretøj. Hvem ved, måske har den endda stadig en snert af kongelig mystik under motorhjelmen.

Anbefalet til dig