Medie erfarer: Flere restriktioner på vej

Foto: Shutterstock

Der kan være flere restriktioner på vej til danskerne.

For nyligt måtte danskerne igen sige goddag til coronapas flere steder i det danske samfund - og nu tyder noget på, at der kan være flere restriktioner på vej.

I lang tid har danskerne ellers kunne leve et helt 'almindeligt' liv, med et åbent samfund hvor der ikke har været brug for mundbind, coronapas og nedlukninger.

Sidstnævnte er der dog ikke noget der tyder på skulle være på vej. Men inden længe kan vi risikere igen at skulle huske mundbindet, eller vise coronapasset endnu flere steder.

Det erfarer TV 2.

Mundbind kan være på vej tilbage 

I dag er Folketingets partiers sundhedsordførere nemlig indkaldt til møde. Ifølge TV 2 vil regeringen her fremlægge en række nye bud på coronarestriktioner. 

Ifølge Jesper Vestergren, der er politisk analytiker hos TV 2, er der blandt andet tale om at udvide brug af coronapasset. Det er dog ikke det eneste der er tale om. Det er nemlig også på bordet, om kravet om mundbind skal genindføres. Et af stederne der bliver talt om i denne forbindelse, er i offentlig transport. 

Der er dog intet der er fastlagt endnu. Hvis restriktionerne skal genindføres, kræver det et flertal i Folketingets epidemiudvalg.