Medie: Flere restriktioner på vej

15/12/20 10:13

Christian Granhøj Skouboe

Foto: Shutterstock
Nu erfares det, at regeringen har flere restriktioner på vej.

Nu ser det ud til, at regeringen endnu en gang indfører flere restriktioner i Danmark. 

Det er dagbladet B.T., der erfarer, at der er flere restriktioner på vej. Det kommer dagen efter, at smittetallet igen var rekordhøjt, ligesom det samlede antal indlæggelser på danske hospitaler også stiger. 

Nu fortæller B.T., at sundheds- og ældreminister Magnus Heunicke (S) formentlig er på vej med flere eller nye restriktioner. Det viser en indkaldelse til et møde, der finder sted ved middagstid tirsdag. 

Mange ubesvarede spørgsmål

Avisen fortæller, at sundheds- og ældreministeren har indkaldt til mødet klokken 12:15. Her mødes Heunicke med sundhedsordførerne fra de andre partier i Folketingsgruppen.

På mødet vil Magnus Heuncike angiveligt orientere ordførerne om regeringens nye tiltag. 

Det er endnu uvist, om regeringen påtænker at skærpe de allerede gældende restriktioner, indføre flere eller brede restriktionerner fra de 69 delvist nedlukkede kommuner ud til resten af landet. Desuden vides det heller ikke, om offentligheden får indblik i dette i dag. Såfremt de gør, så er det sandsynligt, at det sker på et pressemøde i løbet af eftermiddagen.

Siden coronakrisens start har de tv-transmitterede pressemøder været en af de måder, hvor regeringen og sundhedsmyndighederne har kommunikeret nye restriktioner eller ændringer ud til befolkningen.