Medie: I morgen fremlægges planen for genåbningen af Danmark

Nyheder
Mette Frederiksen er i gang med at planlægge genåbningen af Danmark. Foto: Shutterstock
Ifølge Berlingske vil vi i morgen få svar på, hvorledes Danmark igen skal åbne op. Den lange karantæne er ifølge mediet ved at være i et stadie, hvor planlægningen for åbningen kan offentliggøres.

Mest læste i dag

Heldigvis er vejret med os. Vi kan gå i haven og hygge os, selvom vi skal holde os mestendels for os selv. Planen har hele tiden været, at der ville komme yderligere svar efter påsken, men hvis man skal tro på Berlingske, så får vi nye svar allerede i morgen, mandag. 

Ifølge Berlingske planlægger Mette Frederiksen lige nu et pressemøde, hvor hun vil fremlægge sine planer for genåbningen af Danmark.

Selvom der endnu ikke er meldt noget ud, så er planen ifølge Berlingskes kilder, at der afholdes pressemøde i Danmark på et endnu ukendt tidspunkt. 

Det står nok allerede klart, at det ikke blive en åbning, hvor alt bliver givet frit. Dertil er der stadig for mange ubekendte, og spørgsmålet bliver derfor, hvad der åbner og hvad der holdes lukket. 

En gradvis åbning, mens politikerne og sundhedsmyndighederne holder øje med udviklingen af virussens spredning, er mest sandsynligt, og vi kan lige nu kun gisne om, hvorledes tiden efter påsken ser ud.

Siden Danmark den 11. marts lukkede ned, er der sket meget på den økonomiske front. Det har kostet mange penge at holde landet lukket, og vi har allerede set mange konkurser.

Mange er også spændte på, hvad der skel ske med skoler, institutioner, arbejdspladser, events, restauranter og barer. 

Sidste mandag sagde Statsministeren: "Smitten spreder sig langsommere end forventet. Det nytter, det virker, alt det vi gør i en fælles indsats. Indtil videre kan det danske sundhedsvæsen følge med, og det er et godt tegn." Her hintede Mette Frederiksen, at vi allerede kunne se en gradvis åbning af landet efter påsken. 

 

 

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Utallige danskere fik en airfryer til jul: Nu er der trist nyt Disse danskere skal enten vente længe - eller punge ud.

Anbefalet til dig