Medie melder ud: Søren Brostrøm er færdig

Af: Ida Hansson

|

12/04/2023

Nyheder
Foto: Philip Davali/Ritzau Scanpix
Foto: Philip Davali/Ritzau Scanpix
Mediet 'Altinget' er ret så klare i spyttet. Søren Brostrøm er færdig.

Mest læste i dag

Står det til mediet Altinget, så er hele Danmarks Søren Brostrøm fortid i Sundhedsstyrelsen fra efteråret. 

Og han bed sig for alvor fast på danskernes læber i perioden med Covid-19, hvor han var fast inventar, da diverse pressemøder og lignende rullede over skærmen. 

Men nu er det slut. 

Der skiftes nemlig ud i toppen af de danske sunhedshieraki, hvor Søren Brostrøm stopper efter otte år i spidsen for Sundhedsstyrelsen. 

Og i skrivende stund er det endnu uvist hvorfor Søren Brostrøm vælger at trække stikket, men hans kontrakt udløber angiveligt til efteråret og tilsyneladende ønsker han ikke en forlængelse. 

Og selvom han allerede inden coronapandemien var en markant direktør for Sundhedsstyrelsen, så kom den lægeuddannede hjem i alle danskernes stuer, da pandemien hærgede i Danmark. 

Det er da også noget af en skikkelse, som der vinkes farvel til. 

Søren Brostrøm var ofte klar i spyttet, hvor han med sin humor og karisma ofte skilte vandene. For med hans indgriben for den danske coronaindsats så en del ham en skurk, mens andre så ham som en uvurderlig helt. 

Men til efteråret er det altså slut. 


Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Kvinde lægger 2 opvasketabs i vaskemaskinen - og se så magien ske Flere danskere har oplevet problemet, og det kan løses med denne simple metode.

Anbefalet til dig