Mediepris til Prins Joachim for programserie på DRK

21/02/2020

Rikki Tholstrup Jørgensen

Foto: Shutterstock
Prins Joachim har fået stor ros for sin fortællerrolle i serien "Prins Joachim fortæller" på DRK. Roserne fortsætter og Prinsen har netop modtaget en pris for sit værtsskab.

Mest læste i dag

'Det er et godt eksempel på public service-programmer af høj kvalitet og med stor, folkelig appel'. Det mener KLF, Kirke & Medier, der har valgt at hædre Prinsen med sin mediebuket. Det skriver DR. 

Programmerne har udover at høste store roser hos anmelderne også givet DRK rigtig fine seertal. I hvert fald har Prins Joachim trukket sig sejrrigt ud af rollen som vært på programmerne, selvom de fleste danskerne nok ikke lige havde set den komme. 

Prinsen blev allerede ved det første program rost til skyerne for at være en fremragende formidler, og seerne takkede ved at sidde klistret til skærmen. Det første afsnit, der blev sendt onsdag den 23. oktober, trak i alt 318.000 seere til skærmen og den efterfølgende mediedækning på prinsens rolle, gjorde ikke programmet til en mindre succes for DRK.

Mikael Arendt Laursen, der er generalsekretær i KLF, Kirke & Medier mener selvfølgelig også, at Prinsen har gjort et ekstraordinært godt stykke arbejde-

"I programserien ’Prins Joachim fortæller’ møder vi Prins Joachim som en både engageret, indsigtsfuld og dygtigt formidlende vært. Prinsen har tydeligvis stor viden om de enkelte programmers temaer og formår at gøre dem både relevante og tilgængelige. Serien er et godt eksempel på public service-programmer af høj kvalitet og med stor, folkelig appel," siger generalsekretæren til DR.

Vi ønsker Prins Joachim tillykke med prisen.

 

 

Anbefalet til dig