Medier erfarer: Nu skal Christian Eriksen hjem

Foto: Shutterstock

Flere italienske medier menes at vide, at Christian Eriksen skal hjem til Italien.

I morgen er det præcis en måned siden, at Danmark spillede deres første kamp ved EM 2020, og dermed også en måned siden, at Christian Eriksen pludselig faldt om på banen.

Heldigvis blev Christian Eriksen vækket til live igen, og i dag har han det godt, trods det var nødvendigt med en operation, hvor han fik indopereret en hjertestarter.

Læs også

Mand tager med til konens sidste kemobehandling: Hun får et chok, da hun kommer ud af lokalet

Siden Christian Eriksen blev udskrevet fra Rigshospitalet, har han været i Danmark. Her har han hygget sig med sin familie i Odense, mens det også er blevet til et par ture rundt i landet.

Nu er tiden dog kommet til, at Christian Eriksen skal hjem. Turen går nemlig til hjemmet i Milano.

Det skriver flere italienske medier.

Christian Eriksen vil i forbindelse med turen til Italien besøge sin klub Inter Milan, hvor han skal hilse på truppen men også gennemgå diverse medicinske tests.

Det vides endnu ikke, om Christian Eriksen kan fortsætte karrieren i den italienske liga, hvor det ikke er tilladt for spillere at spille med en pacemaker, som Christian Eriksen har fået indopereret.

Da Inter Milan spillerne mødte ind til dagens træning, var det med et massivt fremmøde af fans, der stod og skrålede Eriksens navn ved træningsanlægget.

Det kan du se her:

 

Læs også

12-årig dreng blev lokket ind i skov af 15-årig: Kom aldrig ud igen

 

 

 

Læs også