Medina med hjerteskærende afsløring: Aborterede under optræden

05/5/22 07:02

Sarah Steenfeldt

Foto: Miriam Dalsgaard/Ritzau Scanpix
Medina mistede sit barn da hun optrådte i Store Vega.

I dag er Medina mor til sønnen Tyler - og inden længe kan hun og manden Malo Chapsal, byde endnu en lille søn velkommen.

Det har dog ikke været en helt nem rejse for parret at blive forældre. Inden de kunne byde Tyler til verden, mistede de nemlig under Medinas første graviditet.

Det fortæller Medina blandt andet i DR podcasten ‘Genstart’.

“Mens jeg stod på scenen, kunne jeg mærke, at jeg var ved at abortere."
Medina

Det var under en intimkoncert i Store Vega, at Medina aborterede i sin første graviditet.

Det fortæller Medina i et interview med magasinet Femina

Medina fortæller i podcasten og i sin nye dokumentarfilm om en kvindelig stalker. Popdronningen er ikke i tvivl om, at stalkeren har en del af skylden for aborten.

Det var nemlig en meget svær tid for Medina, da hun var gravid første gang. 

Blandt andet oplevede Medina og Malo at komme hjem fra et bryllup, hvor kvinden var brudt ind i deres hjem og lå i parrets seng, iført Medinas tøj.

Sms om selvmordsforsøg tikker ind

Malo måtte med fysisk magt fjerne kvinden fra hjemmet og holde hende væk, indtil hun blev hentet af politiet. Men da hun blev løsladt gik der ikke længe, før hun igen var at finde på parrets adresse.

Samtidig havde Medinas søster en svær tid og forsøgte at tage sit eget liv, samme aften som Medina stod på scenen i Store Vega.

“Mens jeg stod på scenen, kunne jeg mærke, at jeg var ved at abortere. Samtidig var jeg bange, fordi jeg frygtede at begge mine stalkere ville være til stede blandt publikum den aften,” fortæller Medina til Femina og tilføjer:

“Og lige da jeg gik af scenen, fik jeg en besked fra min lillesøster, som skrev, at hun havde forsøgt at tage sit eget liv, og om jeg ville hente hende i Roskilde.” 

De seneste par år har Medina arbejdet på en dokumentarfilm og en dokumentarserie. Filmen havde premiere i landets biografer den 3. maj og serien kan ses på Discovery+ den 10. maj.

Her kommer seerne helt tæt på Medinas liv og hun giver et hudløst ærligt indblik i hendes op- og nedture.

I dag er Medina højgravid med parrets andet barn, der kommer til verden til juni.