Medina sælger villa for 17,5 millioner - men manden får kun lidt af gevinsten

Af: Thea Andersen

|

16/01/2024

Foto: Wikimedia Commons
Foto: Wikimedia Commons
Medina har sikret, at hun får størstedelen af gevinsten ved et hussalg.

Mest læste i dag

I december besluttede Medina, der bærer det borgerlige navn Medina Danielle Oona Chapsal, og ægtefællen Malo Chapsal sig for at sætte deres villa i Hørsholm til salg.

Den 294 kvadratmeter store hus er udbudt til salg for 17,5 millioner kroner, som den danske sangerinde, der står bag hits 'Kun For Mig', 'Kl. 10' og 'Vi To', kan se frem til at få størstedelen af, når huset en dag bliver solgt.

Ifølge Tinglysningen ejer Medina nemlig nu 90 procent af huset, mens Malo besidder de resterende ti procent. Sådan var det dog ikke, da de købte huset for lidt over tre år siden.

Her var ejerskabet ligeligt fordelt mellem parret.

Totalrenoveret

I salgsopstillingen fremhæver Nykredit.dk dét at villaen er totalrenoveret som én af de gode grunde til at købe huset i Hørsholm.

Ifølge Se og Hør er det formentlig Medina, som har betalt for renoveringen, hvilket antages at være årsagen til den ændrede fordeling af ejerskabet.

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Ville ikke være med: Dette nægtede Puk Elgård at gøre i Go' Morgen Danmark I syv år var Puk Elgård vært på Go' Morgen Danmark - og undervejs var det særligt én udfordring, som hun svarede klart nej til.

Anbefalet til dig