Meghan Markle har sendt formelt brev til kong Charles: Beder om en-til-en-audiens

19/09/2022

Ida Hansson

Foto: Shutterstock
Meghan Markle og prins Harry blev angiveligt uvenner med med kong Charles efter deres kongelige exit.

Mest læste i dag

Meghan Markle har sendt et brev til kong Charles og anmodet om et en-til-en-møde før parrets afgang til Los Angeles, har en kongelig ekspert sensationelt hævdet.

Hertugen og hertuginden af ​​Sussex vil deltage i dronningens begravelse i dag (19. september) efter at have tilbragt de sidste 10 dage i Storbritannien i sorg over monarkens død.

I løbet af denne tid ser det ud til, at Meghan og Harry har taget skridt til at helbrede bruddet med prins William og Kate Middleton, efter at de dukkede op på en overraskende gåtur sammen, hvor de mødte folkemængden.

Nu har den kongelige kommentator Neil Sean hævdet, at Meghan og Harry forhåbentlig kan lappe sit forhold til den nye monark, efter nogle turbulente år. Det skriver Daily Star.

"Angiveligt ville hun nu gerne, inden de vender tilbage til Californien, at have et en-til-en møde med kong Charles III. Dybest set- ifølge dette brev føler hun, at det ville være en mulighed for at rense luften og forklare nogle af tankerne bag, hvad de har gjort i løbet af de sidste to år," sagde Neil til seerne på sin YouTube-kanal.

Meghan og Harry forlod den kongelige familie i begyndelsen af ​​2020, og efter at have flyttet til USA udfordrede parret den kongelige institution i et splittende interview med Oprah Winfrey.

Under interviewet, som blev udsendt i marts et år senere, hævdede Harry, at han var blevet afskåret økonomisk af sin far, prins Charles, efter at have stoppet som en fungerende kongelig, hvilket førte til rygter om en royal splid.

Og selv om Neil foreslog, at Meghans påståede invitation til kong Charles kan være en måde at løse dette på, indrømmede den kongelige kommentator, at han var usikker på, om samtalen overhovedet ville finde sted.

"Sandt nok har vi ingen idé om, om dette vil gå fremad ... men jeg synes, det er et meget modigt træk for Meghan," tilføjede han.

Anbefalet til dig