Meghan Markle har stærke holdninger: Startede allerede som 11-årig

09/6/20 11:00

Nanna Christina Smidt

Meghan Markle har altid været en kvinde med meninger, og allerede som barn, havde hun stærke feministiske holder. Faktisk så stærke at hun som 11-årig fik et rengøringsfirma til at ændre en reklamefilm.

Meghan er ikke sådan at løbe om hjørner med, og selvom de fleste kun har kendt til hende de seneste år, så var hun allerede på tv som barn.

Skrev til reklamefirma

Meghan havde sammen med sine klassekammerater set reklamefilm og skulle derefter komme med sit synspunkt på filmene, men da en reklamefilm for rengøringsmidler blev sat på, blev Meghan vred.

I filmen blev der nemlig hentydet til at det kun var kvinder der skulle klare alt rengøring. Da betegnelsen ”hun” blev brugt i hver sætning.

Det ville den dengang 11-årige Meghan Markle ikke finde sig i. I klippet ser man hende vredt fortælle om at hun er træt af at det er kvinder der skal gøre alt.

See Meghan Markle on ‘90s Nickelodeon Show After Protesting Commercial

Se videoen her, og oplev en ung Meghan argumentere for sin sag.

Og derfor skriver hun et brev til firmaet, og beder dem om at ændre reklamen. Hun siger i klippet, at næsten alle reklamefilm kan gøre folk kede af det.

Det virkede

Selvom Meghan bare var 11 år gammel, så lytter rengøringsfirmaet rent faktisk til hendes brev, og de skifter det kvindelige fortegn ud med mennesker – eller reklamen er selvfølgelig på engelsk, så ”people”.

Meghan kunne altså allerede dengang få sin vilje, og sidenhen har hun vist, at hun er en kvinde der vil frem i livet og ikke finder sig i noget pis. Først fik hun en kæmpe rolle i serien Suits, herefter giftede hun sig med en af de mest eftertragtede mænd i Europa, for sidenhen at droppe prinsessedrømmene og bryde ud af kongehuset.

I dag bor Meghan med prins Harry med deres lille søn i USA.