Meghan og Harry vil forlade Storbritannien 'så hurtigt som muligt'

21/9/22 09:26

Ida Hansson

Foto: Shutterstock
Prins Harry og Meghan Markle er indstillet på at forlade Storbritannien 'så snart de kan'.

Prins Harry og Meghan Markle er indstillet på at forlade Storbritannien "så snart de kan" for at blive genforenet med deres to børn, Archie og Lilibet, tilbage i USA.

Parret har tilbragt næsten tre uger væk fra deres børn, efter at hertugen og hertuginden af ​​Sussex vendte tilbage til Storbritannien.

Harry og Meghan var til stede ved dronningens begravelse mandag den 19. september og er fuldt indstillet på at forlade Storbritannien så snart de kan.

Det forlyder, at parret stadig er i Storbritannien fra denne morgen, efter at have opholdt sig i Windsor efter dronningens begravelse. Det skriver Daily Star.

Dette sker efter, at kong Charles III efter sigende greb ind for at udvide en olivengren, så hans anden søn kunne bære sin militæruniform ved ceremonien efter meget granskning af, om han ville bære den.

Men sussexerne er angiveligt "arrige" over deres generelle behandling.

"Meghan, Harry og krigen mellem Windsors, har sagt, at sussexerne vil vende tilbage til Californien "rygende", efter at kongefamilien viste "meget lidt sympati over for dem" efter dronning Elizabeths død II," lød det fra Tom Bower, kongelig ekspert og forfatter.

Tom Bower fortalte GB News, at han syntes, at Harry og Meghan "så ret vrede ud" under den afdøde monarks begravelse, fordi de ikke blev givet den "respekt, de synes, de fortjener".

Deres børn forbliver i USA, og en kilde fortalte Us Weekly, at dette også er en faktor i, at de ønsker at vende tilbage til Californien i hast.

Spændingerne mellem Meghan og Harry og William og Kate rygtedes at være blevet forbedret i løbet af de sidste fjorten dage, hvor begge par dukkede op sammen weekenden efter dronningens død.

Dog sagde Tom Bower, at tanker om forsoning var "nonsens", fordi Meghan og Harry har sagt "så forfærdelige ting" i fortiden.

"Jeg syntes, at hele den måde, resten af ​​den kongelige familie behandlede Meghan og Harry på viste, at de havde meget lidt sympati for dem," tilføjede han.