Melder ud: De forlader 'Vild med dans' før finalen

Af: Thea Andersen

|

04/11/2022

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Hvem bliver det sidste par, som ryger ud af årets Vild med dans - før den store finale? Danske Spils Vild med dans-ekspert peger på to danse-par, der ender i farezonen.

Mest læste i dag

Fire par, tre finalister, to i farezonen – og en Sorteper.

Danske Spils 'Vild med dans'-ekspert, oddssætter Mathias Reimer Larsen, har fredag efter fredag fulgt tæt med i TV 2s populære danseprogram, og han har et godt bud på, hvem der bliver det sidste par, som må sige farvel til programmet på tærsklen til den store finale, skriver Danske Spil A/S i en pressemeddelelse.

”Efter en uge, hvor parrene var fredet, skal vi nu have fundet årets finalister. Det betyder, at vi må sige farvel til et enkelt par, før det bliver rigtigt sjovt. Og det kan altså godt gå hen og blive rigtigt spændende. Der er ikke omdans i aften, så det er kontant afregning!” siger Danske Spils Vild med dans-ekspert, Mathias Reimer Larsen.

Han tror, at Sorteper i aften går til enten Daniel Wagner eller Cecilie Schmeichel.

”Vi forventer, at det kommer til at stå mellem Daniel Wagner eller Cecilie Schmeichel. Daniel var længe en af vores favoritter til at vinde, men han virker efterhånden til at have mistet en smule af magien. Modsat ser det ud til, at Cecilie Schmeichel bliver bedre og bedre, men spørgsmålet er, hvor længe hun kan holde den kørende?” siger Mathias Reimer Larsen.

Er blevet overrasket før

Mens Daniel Wagner og Cecilie Schmeichel ligger i den kedelige ende af dansefeltet, så ser det lidt lysere ud for Natasha Brock, som ellers var tæt på at ryge for tre fredage siden.

”Natasha var i omdans for nogle uger siden, men hun virker til at have rystet den oplevelse af sig, og hun ligner mere og mere en, der er klar til den store finale,” siger Mathias Reimer Larsen, der stadig ser Caspar Phillipson som storfavorit til den samlede sejr.

”Og Caspar… Jamen, Caspar virker bare helt urørlig! Han fortsætter med at imponere både dommerne og seerne. Han er kort sagt storfavorit til at vinde Vild med dans 2022 – men igen: Vi er før blevet overrasket over udviklingen i årets udgave af Vild med dans, så vi må bare vente at se, hvordan det ender,” siger han.

Vild med dans løber over skærmen på TV2 kl. 20.00.

Anbefalet til dig