Melder ud: Det kommer IKKE til at ske for prins Harry

24/08/2023

Ida Hansson

Foto: Shutterstock
Prins Harry vil deltage i en velgørenhedspris begivenhed i London den 7. september, før de kongelige sørger over dronning Elizabeth II, der døde den 8. september sidste år, men én ting kommer ikke til at ske.

Mest læste i dag

Det kommer ikke som en overraskelse for nogen, at der er drama i det engelske kongehus- og at det vel faktisk har været sådan i årtier.

De sidste par år har der været meget drama omkring prins Harry og hustruen Meghan Markle, og parret er på nuværende slet ikke på talefod med Harrys familie.

Den 7. september vil Harry besøge London i forbindelse med velgørenhedspris begivenhed. Han vil dog ikke besøge sin far eller bror på årsdagen for dronningens død, afslører kilder.

Insidere bekræftede, at hverken kongen eller prins William har planer om at se Harry, mens Harry slev "ikke har til hensigt" at besøge dem under det korte ophold.

Harry vil deltage i en velgørenhedspris begivenhed i London den 7. september, før de kongelige sørger over dronning Elizabeth II, som døde den 8. september sidste år. Det skriver Mirror.

Harry's Invictus Games for sårede styrker begynder i Düsseldorf, Tyskland, den 9. september, hvilket betyder, at han sandsynligvis vil tilbringe mindre end 48 timer i Storbritannien.

En kilde sagde, at familieforholdet forbliver "fast forankret i bunden" efter Harrys kritik af kong Charles, prins William og andre kongelige i tv-interviews og hans omtalte erindringsbog 'Spare'.

"Selvom nogle måske antyder, at det ville være godt for familien at afgøre uoverensstemmelserne, måske endda i den afdøde dronnings minde, er det lige nu langt væk," tilføjede insideren.

Sidste gang Harry var sammen med Charles og William var Kongens kroning den 6. maj.

Anbefalet til dig